لطفا برای برگشتن موقعیت شغلی شوهرم دعا کنین😭😭😭😭😭😭😭😭چن هفته است نه من نه خودش خواب و خوراک نداریم منکه کارم شده گریه زندگیمون بهم ریخته میخاد خونه و ماشینو بفروشه دیوونه شده ....میشه با دلای مهربونتون برا زندگیمون دعا کنین 😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰 https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
لطفا برای برگشتن موقعیت شغلی شوهرم دعا کنین😭😭😭😭😭😭😭😭چن هفته است نه من نه خودش خواب و خوراک نداریم منکه کارم شده گریه زندگیمون بهم ریخته میخاد خونه و ماشینو بفروشه دیوونه شده ....میشه با دلای مهربونتون برا زندگیمون دعا کنین 😍
آشنای ما با iud حامله شده بود جالب اینجاس میگه تا ۴ ماه پریود هم میشدم سر موقع میره برا چک آی یو دی اونجا دکتره میفهمه حاملش بعد ۴ ماه الآنم پسرش داره بدنیا میاد دیگه
خیلی عجیبه
مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ♥️🙃