2777
2789
عنوان

حاملگی با iud

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 43 پست

چه خاکی تو سرم کنم خدایاااا

پسرم هنو دو سال و نیمشه

لطفا  برای برگشتن موقعیت شغلی شوهرم دعا کنین😭😭😭😭😭😭😭😭چن هفته است نه من نه خودش خواب و خوراک نداریم منکه کارم شده گریه زندگیمون بهم ریخته میخاد خونه و ماشینو بفروشه دیوونه شده ....میشه با دلای مهربونتون برا زندگیمون دعا کنین 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خاکی تو سرم کنم خدایاااا پسرم هنو دو سال و نیمشه

هیچی. آدم هدیه ی خدا رو که پس نمیده. بعد اینهمه محکم کاری خدا بهت این هدیه رو داده حتما حکمتی داشته

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

دلت میخواد خدایی نکرده سر بچه بزرگه بلایی بیاد؟اونم بچته دیگه. الانم مطمئنا قلبش تشکیل شده چون دو هفته از پریودت گذشته الان ۶ هفته ای

ببخشید جلوگیری طبیعی همراه آیودی نداشتین

نه عزیزم فقط iud

ماههای اول مراعات میکردم ولی الان ۲سالو نیم گزشته میگن هرچی بیشتر بگزره احتمال بارداری کمتر میشه

لطفا  برای برگشتن موقعیت شغلی شوهرم دعا کنین😭😭😭😭😭😭😭😭چن هفته است نه من نه خودش خواب و خوراک نداریم منکه کارم شده گریه زندگیمون بهم ریخته میخاد خونه و ماشینو بفروشه دیوونه شده ....میشه با دلای مهربونتون برا زندگیمون دعا کنین 😍
شما حامله ای الان

من ۴۲ روزه سقط غیر عمد کردم. دو روز پیش بی بی چک زدم مثبت شد دوستان میگن اثرات بارداریه قبله. خدا کنه اینجوری باشه و باردار نباشم

دلت میخواد خدایی نکرده سر بچه بزرگه بلایی بیاد؟اونم بچته دیگه. الانم مطمئنا قلبش تشکیل شده چون دو هف ...

اصلا قابل هضم نیس برام 

همین الان بیبی رو زدم با خودم میگم شاید اون اشتباهه