2777
2789
عنوان

حاملگی با iud

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 43 پست
اصلا قابل هضم نیس برام  همین الان بیبی رو زدم با خودم میگم شاید اون اشتباهه

میدونم شوکه شدی. اما خب پسرتم دیگه داره بزرگ میشه‌. حالا انشاالله که منفی باشه و باردار نباشی اما اگه بودی نگهش دار گناه داره

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این الان دومین بی بی چک مثبتته؟

نه اولی

لطفا  برای برگشتن موقعیت شغلی شوهرم دعا کنین😭😭😭😭😭😭😭😭چن هفته است نه من نه خودش خواب و خوراک نداریم منکه کارم شده گریه زندگیمون بهم ریخته میخاد خونه و ماشینو بفروشه دیوونه شده ....میشه با دلای مهربونتون برا زندگیمون دعا کنین 😍
دیگه نداری بزنی؟

نه الان رفتیم بیرون با شوشو یدونه گرفتم میخاستم فردا صب بزنم باز وسوسه شدم الان امتحان کنم

اصلا یکدرصدم فکر حاملی رو نمیکردم گفتم شاید عفونت یا کیست دارم ک عقب انداختم

لطفا  برای برگشتن موقعیت شغلی شوهرم دعا کنین😭😭😭😭😭😭😭😭چن هفته است نه من نه خودش خواب و خوراک نداریم منکه کارم شده گریه زندگیمون بهم ریخته میخاد خونه و ماشینو بفروشه دیوونه شده ....میشه با دلای مهربونتون برا زندگیمون دعا کنین 😍
نه الان رفتیم بیرون با شوشو یدونه گرفتم میخاستم فردا صب بزنم باز وسوسه شدم الان امتحان کنم   ...

دیگه بزن الان خبر بده‌.غروبم برو بیمارستان آزمایش بده

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
دیگه بزن الان خبر بده‌.غروبم برو بیمارستان آزمایش بده

باشه عزیزم

دعا کنین ک نباشه 

اصلا شرایطش نیس

قربون خدا برم یکی ک بچه. میخاد با هزار تا دارو و ای یو ای و کوفت  بچه دار نمیشه 

یکی که نمیخاد ...