2777
2789
عنوان

زنگ نزد دیگه......

573 بازدید | 42 پست

همسرم رفته بود ماموریت گوشیش روزی دو بار روشن میکرد زنگ میزد دیشب نصف شب روشن کرد پیام دستش رسید ولی امروز دیگه زنگ نزد بهم میگه روانشناسی بخون خودتو درست کن الکی فکر میکنی من همش بهت خیانت میکنم ولی سبیل می ذارم گرو رفته با یکی دیگه مسافرت دارم میمیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بهت گفته میره ماموریت بایه زن دیگه رفته مسافرت؟ ازکجافهمیدی؟

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه

خیلی حساسید

با روشن گذاشتن و جواب دادن به موبایل هم میشه خیانت کرد!

بذارید به کاراش برسه

وقتی اومد بهش توضیح بده که دوست دارم موبایلت روشن باشه تا بدونم همیشه در دسترسی و اگه مشکلی داشتم بهت زود بگم

نوشته های من برای بانوجان @man_ishan (کانال تلگرام)
سیبیل میزاری گرو    مگه سیبیل داری🙄😐

همسرش گفته

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
دیشب با یه دختره حرف زدم که پارسال شماره ازش گرفته بود به قصد دوستی ولی نامزد دختره میفهمم و حسابی م ...

دختره از شوهرت شماره گرفته ب قصد دوستی؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه