2777
2789
عنوان

زنگ نزد دیگه......

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادت کرده به لاس زدن با دخترا از زن مطلقه تو زندگیم دیدم تا دختر ۱۸ ساله

چرا اینطوریه ؟ پیش مشاور نمیاد؟ ازت چرا سرد شده گل آجی؟  دلیلشو پیدا کنی زودتر به نتیجه میرسی؟ باهاش بد رفتاری میکنی؟ نادیدش میگیری؟

خانومای عزیز بی خیال این طورمردای کثیف این قدر دنبالشون ندوید حرص نخورید برای خودتون زندگی کنید برای خودتون برنامه داشته باشید‌اگه قوی باشید وپیشرفت کنید دیگه پشیزی براتون اهمیت ندارن این همه حساسیت به خاطر وابستگیهای مالی وعاطفی هستش با برنامه ریزی وزرنگی وابستگیهایمونو کم کنیم تا میتونید مال ومنالشونو روبه نام خودتون بزنید

چرا اینطوریه ؟ پیش مشاور نمیاد؟ ازت چرا سرد شده گل آجی؟  دلیلشو پیدا کنی زودتر به نتیجه میرسی؟ ...

میگه خیلی بهم زنگ میزنی چکم میکنی ولی دلیلش اینه که من زنگ میزنم وسط خیانتاش مزاحم میشم قشنگ میفهمم داره چکار میکنه

چرا جدا نمیشی ؟

اینجوریکه ذره ذره آب میشی خودت 😕

اونکه عین خیالش نیس تو فقطداریمرگ تدریجی رو تحمل میکنی 

اگه شرایطشو داری جدا شو 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت                        
خانومای عزیز بی خیال این طورمردای کثیف این قدر دنبالشون ندوید حرص نخورید برای خودتون زندگی کنید برای ...

دو تا خونه داره دو تا ماشین اصلا هم به نام من نمی زنه زمینش زده به نام دوستش

چرا جدا نمیشی ؟ اینجوریکه ذره ذره آب میشی خودت 😕 اونکه عین خیالش نیس تو فقطداریمرگ تدریجی رو تحمل ...

نه پولی دادم با دو تا بچه با پدر مادر مریض که بفهمم دردمو میمیرن