2777
2789
عنوان

کیا تنهایی خرید میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1691 بازدید | 39 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق خرید تنهاییم بیشتر اوقات هیچکسو نمیبرم و راستشو بخوای سلیقه کسی جز خودمو برای خریدهای خودم & ...

چقد خوب کاش منم ب ابن مرحله برسم

دین من انسانیت اسـت 🍃🌞
ایول:)راز موفقیتت چیه و چجوری دودل نمیشی

عزیزم  شوهرم خیلی ایراد میگرفت و هرچی میگفتم خوبه  یه ایرادی میزاشت روش حالا عید مانتو میخریدم یه مغازه یه مانتو نشونش دادم گفتم. خوبه البته قرمزش بود من گفتم خوبه مشکیشو پرو کنمگفت. این چیه واقعا اینومیخوای خدا شاهد یکم دیگه گشتیم یه مغازه دیگه همون مانتورو برام انتخاب کرد وگفت پرو کن منم که خوشم میومد خریدم و تو ماشین نشستیمگفتم این مانتو همونیه که من فلان مغازه نشونت دادم گفت نبابا اون کجا این کجا گفتم میرم جلو همون مغازه میبینی مانتو رو با دعوا بردمش اونجا گفتم ببین دید اره همونه از اونجا فهمیدم اگه زیادی به سلیقه کسی بها بدی و حرفشو گوش بدی سوار سرت میشه هرچیزی که ببینم و خوشم بیاد میخرم حتی اگه پشیمونم شدم خودمو نمیکشم اتفاقه دیگه مرگ نیستش که ترجبه کسب میکنم چرا پشیمون شدم سری بعد به اون نکته توجه میکنم. سری بعد خودم تنها رفتم خرید همه پولای عیدمو لباس خریدم مانتو ام خریدم شوهرم گفت چرا بلند خرید چرا فلان و... گفتم بلند نداشتم دوست داشتم چیزی که نداشتمو تجربع کنم شلوار شیش جیب خریدم حتی یبارم رفتم پیرن مجلسی بخرم شوهرمو گفتم بشین تو ماشین خودم میرم الان میام رفتم خریدم کارت کشیدم اودم بیرون باید به سلیقه و نظر حودت احترام بزاری حتی اگه کسی بد گفت بگو این چیزیه که خودم دوستداشتم از کسیم سعی کن نظر نخوای مگه اینکه خیلی نزدیک باشه بهت و بدونی بدتو نمیخواد و خوش سلیقه اس اونم ن تو جمع که همه نظر بدن یه گوشه تنها 

برسه روزی که منم تیکر بزنم
مرسی عزیز دلم خیلی کمکم کردی❤

قربونت برم ،هرچقد بیشتر به خودت اهمیت بدی همونقدر بیشتر احترام میبینی اعتماد بنفستو ببر بالا میری تو مغازه با فروشنده گرم صحبت کن و باهاش اوکی شو ازش نظر بخواه و بهش بگو پیشنهاد بده بهت چیزی که پرفروش تره 

قربونت برم ،هرچقد بیشتر به خودت اهمیت بدی همونقدر بیشتر احترام میبینی اعتماد بنفستو ببر بالا میری تو ...

دقیقا همینطوره یه خورده میبینن کارت گیره طاقچه بالا میزارن...همین کارومیکنم:)

دین من انسانیت اسـت 🍃🌞

من اصلا زیاد نمیگردم برا خرید.اولین چیزی که تو ویترین ببینم و چشممو بگیره همونو میخرم.دیگه مغازه های دیگه رو نگاهم نمیکنم.نظر هم نمیگیرم مگه در مورد رنگش.ولی برا مدل و طرحش باید فقط خودم خوشم بیاد

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
دقیقا همینطوره یه خورده میبینن کارت گیره طاقچه بالا میزارن...همین کارومیکنم:)

والا حالا من خودم استعدادمو رو کنم برای خودم یه طراحم ها اونا بایذ التماس من کنن،اصلا دید شوهرم نسبت به من عوض شدکلا منم یه ادمم مثل همه دیگه چرا باید خودمو محتاج کنم زندگی بهم لبخند زداصلا حتی اگه ده بار لباستمناسب نبود اصلا مهم نیست داری تجربه کسب میکنی و یادمیگیری چی براتخوبه،پیجای مدلینگاینیستا هم خیلی کمک میکنه چون نحوه ست کردنرو یاد میگیری مثلا چهکفشیکجا مناسب. و با چی باید ست بشه 

من اصلا زیاد نمیگردم برا خرید.اولین چیزی که تو ویترین ببینم و چشممو بگیره همونو میخرم.دیگه مغازه های ...

نمیگی اگه  مغازه بعدی قشنگترشو داشت چی؟😁

دین من انسانیت اسـت 🍃🌞