2777
2789
عنوان

کیا تنهایی خرید میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1692 بازدید | 39 پست
نمیگی اگه  مغازه بعدی قشنگترشو داشت چی؟😁

نه.من اگه از چیزی خوشم بیاد نخرم دیگه صدتا مغازه هم بگردم فکرم تو همون چیزی که اول پسند کردم میمونه هیچی نمیتونم بخرم😁

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا حالا من خودم استعدادمو رو کنم برای خودم یه طراحم ها اونا بایذ التماس من کنن،اصلا دید شوهرم نسبت ...

زندگی ک توش مستقل باشی عالیه😊...اسم چنتا پیجشونو میگی لطفا

دین من انسانیت اسـت 🍃🌞
عزیزم  شوهرم خیلی ایراد میگرفت و هرچی میگفتم خوبه  یه ایرادی میزاشت روش حالا عید مانتو میخ ...

آفرین عالی هستی شما

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
نه.من اگه از چیزی خوشم بیاد نخرم دیگه صدتا مغازه هم بگردم فکرم تو همون چیزی که اول پسند کردم میمونه ...

مشکل من اینه که تو بحث مانتو جدیدا چیزی خیلی ب دلم نمیشینه زیادم پرو میکنما ولی چیزی نیست ک بگم این خیلی خوبه.

دین من انسانیت اسـت 🍃🌞
مشکل من اینه که تو بحث مانتو جدیدا چیزی خیلی ب دلم نمیشینه زیادم پرو میکنما ولی چیزی نیست ک بگم این ...

من از سال پیش مانتو نخریدم.چون اصلا از مدلا خوشم نمیاد.همشون بدقواره و بلندن.به دل منم نمیشینه.دارم پول جمع میکنم برا عید بدوزم یدونه

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین
زندگی ک توش مستقل باشی عالیه😊...اسم چنتا پیجشونو میگی لطفا

اره عزیزم از نظرم هیچکس به هیچکس نیازی نداره اصلا خودمون خودمونو الکی وابسته میکنیم

من فالو نمیکنم عزیزم کلا چون لباس سرچ کردم مثلا لباس شیک ،لباس اسپرت لباس دخترونه مجلسی و.... برام میاره هرجا لباس میبینم میرم تو پیجشش ازهرتیپی خوشم اومد اسکرین میگیرم موقع خرید ازش ایده میگیرم ،البته به هیکل و تیپ بدنیتم توجه کن هر چیز شیکی به هرکسی نمیاد هرچیز زشتی هم میتونه تو تن ادم مناسب خودش و جایمناسبش بدرخشه ولی. اصولا یه سری چیزا شبک نیست پولک و نگین زیاد واقعا ضایع اس ،یا لباس با گل های درشت سنو. بالا میبره یا کلا پارچه های گلدارجوان پسند نیست 

برسه روزی که منم تیکر بزنم
مشکل من اینه که تو بحث مانتو جدیدا چیزی خیلی ب دلم نمیشینه زیادم پرو میکنما ولی چیزی نیست ک بگم این ...

منم همینجورم اینجور موقع هاژورنال خیلی کمک میکنه یا تو خیابونو بیرون به تن بقیه دقت کنی ببین کدوم مدل تو تن قشنگه

برسه روزی که منم تیکر بزنم