2777
2789
عنوان

کیا تنهایی خرید میکنن؟

1688 بازدید | 39 پست

دلم میخواد مستقل شم و تنهایی خرید کنم ...حوصله اداهای بقیه رو ندارم ک بیان یا نیان و اینا..چجوری تنهایی خرید میکنین و چجوری مطمعنین ک خیلی خوشگله؟من همیشه دودلم اخیرا...مخصوصا ک امروز باید مجسمه کادویی و مانتو بخرم چون همیشه باید یه نفر برام تاییدش کنه....کمک کنین:)

دین من انسانیت اسـت 🍃🌞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عاشق خرید تنهاییم بیشتر اوقات هیچکسو نمیبرم و راستشو بخوای سلیقه کسی جز خودمو برای خریدهای خودم  قبول ندارم 

و درمورد سوالی که پرسیدی دوست من مطمئن نیستم خوشگله اما مهم اینه که خودم بپسندم و خوشم و بیاد 

با کسی هم نمیرم و تا بشه میپیچونم چون من اهل خرید توی مغازه ی اولم و حوصله ی زیر وروکردن صدتا مغازه برای یه مجسمه رو ندارم برخلاف خیلی از خانما😆😆😆

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

هرزگاهي تنهايي خريد ميكنم بيشتر با دوستم يا خواهرم ميرم خريد اما خوب پيش هم مياد تنهايي خريد كنم يه خورده سختتره ديگه انتخاب كردن اما الان دارم رو خودم كار ميكنم كه منم دو تا چشم دارم اوني هم كه باهام مياد دو تا چشم داره همون اندازه من ميتونه ببينه و نظر بده چه كاريه خوب تنهايي خريد ميكنم ديكه

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

هرچیزی ک خوشم بیاذ بر میدارم هرکسی سلیقه خودشو داره

من چندوقت پیش مادرشوهر و خاهرشوهرم رفته لودیم کفشو کیف بخریم دیدم هرچی انتخاب میکنیم نه اونا میپسندن نه من چیزای اونارو اخرش بهشون گفتم سلیقمون بکی نیست یه کیف ک خودم دوس داشتم برداشتم اونام هی میگفتن خوب نیست کفتم ولی خودم دوسش ذاذم😂برداشتم هرکی هم تودستم دیده خوشش اومده

بیخیال مگ قراره هرچی میخری همه بپسندن؟

کم پیش میاد خودم برم تنهایی چیزی بخرم 

معمولا با همسرم میرم خرید مزون زنونه هم برم عکس میفرستم نظر میخوام ازش 

من از اون دسته از آدمام که با یکی برم خرید و نظر بده راحتترم ولی با هرکسی ام راحت نیستم یا همسرم یا خواهرم یا دوستای صمیمیم راحتترم

اتفاقا من اصلا نمیتونم با کسی خرید کنم باید خودم تنها باشم اولا که ازدواج کرده بودم روم نمیشد به شوهرم بگم باید خودم تنها خرید کنم باهام که میومد میگفت چرا هیچی نمیگیری اما الان دیگه اگه مثلا بریم یه پاساژی اون رو صندلی میشینه من برم دور بخورم خرید کنم

کاربری قدیمیم ولی به علت شناسایی شدن تغیر کاربری دادم

من چون حوصلم سرمیره باکسی میرم نه برا نظرش!

کار های خیر کوچیکتون رو اینجا بگید تا یادبگیریم ازهم https://www.ninisite.com/discussion/topic/6411735/%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D9%88%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86?page=1