انصراف دادم که بهم رتبه دادن و میتونم انتخاب رشته سراسری رو انجام بدم، ولی محرومم
پذیرفتهشدگان رشتههای با آزمون تمام دورههای آموزش رايگان »شامل: دورههای روزانه، محروم، بورسیه، فرهنگیان
و تربیت دبیر شهید رجایی« و همچنین پذیرفتهشدگان چهار رشته پزشکي، دندانپزشکي، داروسازي و دامپزشکي تمامی
دورهها، اعم از رايگان و غير رايگان )روزانه و غیرروزانه( آزمون سراسری سال ،1404 چه در دانشگاه یا مؤسسه محل
قبولی خود ثبتنام کنند و چه ثبتنام نکنند، اجازه شرکت مجدد در آزمون سراسری سال 1405 را نخواهند داشت؛ در
صورت تمایل به شرکت مجدد در آزمون سال ،1406 باید تا قبل از پایان ثبتنام آن آزمون، از دانشگاه یا مؤسسه قبولی خود
انصراف قطعی دهند
این رو از دفترچه انتخاب رشته امسال براتون کپی کردم، نمیدونم تا کی در جریان اخبار بودین ولی دو روز پیش همزمان با اعلام رتبه ها سخنگو که صحبت کردن تاکید کردن پذیرفته شدگان چه انصراف داده باشند چه نداده باشند از کنکور سال بعد محرومن، تو دفترچه هم نوشته شده، اگه انصراف نداده بودم که اصلا رتبه بهم نمیدادن😂 اگه کنکوری هستید و شماهم انصراف دادید فکر کنم اشتباه میکنید، از چندتا مشاور هم بپرسید من که پرسیدم گفتن محرومم، موفق باشید🌹