2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرهنگیان قبول شدی و نرفتی؟ امیدوارم بعدها پشیمان نشیدو روز مهلت انصراف بهت دادن میرفتی سایت انصراف م ...

آره، نه نمیشم، خب انصراف دادم که میتونم انتخاب رشته سراسری رو انجام بدم، قانون اینه که حتی اگه انصراف بدی محرومی

آره، نه نمیشم، خب انصراف دادم که میتونم انتخاب رشته سراسری رو انجام بدم، قانون اینه که حتی اگه انصرا ...

نه عزیزم .در مهلت دو روزه ایی که اعلام کردند اگه  وارد سایت مای سنجش میشدی و  انصراف میدادی محروم نمیشی ! 

نه عزیزم .در مهلت دو روزه ایی که اعلام کردند اگه وارد سایت مای سنجش میشدی و انصراف میدادی محروم نم ...

انصراف دادم که بهم رتبه دادن و میتونم انتخاب رشته سراسری رو انجام بدم، ولی محرومم

پذیرفتهشدگان رشتههای با آزمون تمام دورههای آموزش رايگان »شامل: دورههای روزانه، محروم، بورسیه، فرهنگیان
و تربیت دبیر شهید رجایی« و همچنین پذیرفتهشدگان چهار رشته پزشکي، دندانپزشکي، داروسازي و دامپزشکي تمامی
دورهها، اعم از رايگان و غير رايگان )روزانه و غیرروزانه( آزمون سراسری سال ،1404 چه در دانشگاه یا مؤسسه محل
قبولی خود ثبتنام کنند و چه ثبتنام نکنند، اجازه شرکت مجدد در آزمون سراسری سال 1405 را نخواهند داشت؛ در
صورت تمایل به شرکت مجدد در آزمون سال ،1406 باید تا قبل از پایان ثبتنام آن آزمون، از دانشگاه یا مؤسسه قبولی خود
انصراف قطعی دهند

این رو از دفترچه انتخاب رشته امسال براتون کپی کردم، نمی‌دونم تا کی در جریان اخبار بودین ولی دو روز پیش همزمان با اعلام رتبه ها سخنگو که صحبت کردن تاکید کردن پذیرفته شدگان چه انصراف داده باشند چه نداده باشند از کنکور سال بعد محرومن، تو دفترچه هم نوشته شده، اگه انصراف نداده بودم که اصلا رتبه بهم نمیدادن😂 اگه کنکوری هستید و شماهم انصراف دادید فکر کنم اشتباه میکنید، از چندتا مشاور هم بپرسید من که پرسیدم گفتن محرومم، موفق باشید🌹

انصراف دادم که بهم رتبه دادن و میتونم انتخاب رشته سراسری رو انجام بدم، ولی محروممپذیرفتهشدگان رشتهها ...

سلام نه دختر خوب اگه در بازه زمانی دو روزه ۲۸ و ۲۹ مرداد که سازمان سنجش برای اونایی که به هر دلیل دوست داشتن انصراف بدن از فرهنگیان ، انصراف دادی  و بعدش رتبه برا کنکورت لحاظ شده برای سال آینده محروم نیستی !!! اشتباه نکن شما محروم نیستی