2777
2789
عنوان

عذاب وجدان 😔😔😭

434 بازدید | 45 پست

سلام دوستان... بدون مقدمه میرم سر اصل مطلب دوستان من 3 ماهی میشه نامزد کردم با پسری که خداروشکر خیلی مهربونه و دوستم داره🤗...  ولی من قبل نامزدی دوست پسر داشتم 😑😶 الان چند روزی میشه عذاب وجدان اومده سراغم بگید چیکار کنم توروخدا که آروم شم 😥😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوده اخوندا و مشاورای ازدواج میگن رازهای گذشته رو واسه همسرت نگو رازهای خونوادگی رو نگو و....

اگه نظرتون مخالف منه به قصد فرو کردن نظرتون ریپلای نکنید چون احتمال رنگی شدنتون هست

فراموش.کن‌توبه‌کن‌همین

خدا میبخشه

پس‌فراموش‌کن

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم

وووواااااا!!!!!گذشته چه ربطی به حال و آینده داره!!!؟؟؟؟😲😲نامزدت بعداز اون قضایا اومده و هیچ دینی نسبت بهش نداری.خیالت راحت.گذشته شما ربطی به کسی نداره.شوهرذلیل نباش

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

اول اینو بگم که به هیچ وجه نباید این موضوع رو به نامزدت بگی ..همونی که همه ی مشاورآ میگن..

و دوم هم اینکه اصل کاری خداست که باید پیشش توبه کنی ..استغفار زیاد بکن ..آروم میشی..خدا بنده هاش رو میبخشه شک نکن

کار خوبه خدا درست کنه..😍😍😍

من تجربه دوس پسر نداشتم ولی اینا همش ناشی از جو گیری دوران عقد یانامزدیه😍😂😂😂😜

طبیعیه بعدا حرص میخوری برااینکه چرا واسه همچین چیزی فکرت و مشغول کردی اصلا

ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚