2777
2789
عنوان

عذاب وجدان 😔😔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 45 پست
والا بخدا😂😂😂

اولش میگفتم ازخداممنونم که تورو به من داده.الان میگم وای خدایا باز جمعه شد این خونه موند😭😭😭😭تفاوت دوران نامزدی و چندسال بعدعروسی همین قدره😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

گلم مثل اینکه تنت میخاره

میخای گند بزنی ب همه چی

من همچین حماقتیو 9سال پیش کردم

البته دوست نبودم فقط یکبار حرف زده بودم باطرف بعد مث خر مش حسن واسه شوهرم تعریف کردم

الان بعد یدونه بچه هر وقت دعوامون میشع میگه دلت واسه فلانی تنگ شده دعوا انداختی

تو خراب بودی

تومیخای من ولت کنم بری ب اون

خلاصه ریدم تو زندگیم

حالا درس عبرت بشه برات برو بگیر بخاب

یا رب نظر تو برنگردد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه عذاب وجدانی عزیزم تموم شده رفته پی کارش الان دیگه مهم نیس خداروشکر نامزدخوب نصیبت شده با این فکرت ...

آره خداروشکر خوبه ولی من وقتی یه موقع حرف زد گف خیلی بدم میاد و این حرفا خیلی خجالت کشیدم از خودم 😑 البته اینم بگم فامیله میدونم پسری بوده که اهل این چیزا نیست 

آ ره چون چندین پرونده این موردی شوهرم داشته که بمنمم ارجاع شده واز عواقب این مسائل بخوبی آگاهم 

از هر هزارتا یکیش اینجوریه خواهر من

وگرنه درصد خیلی زیادی از دخترا قبل ازدواج دوست پسر داشتن 

برای هممون پس باید این موضوع پیش میومد که😶

الکی بدبختو نترسون

دوستان عزیز لطفا لایک‌نفرمایید ای به فدای انگشتانتان😶
اولش میگفتم ازخداممنونم که تورو به من داده.الان میگم وای خدایا باز جمعه شد این خونه موند😭😭😭😭تفاو ...

اره ادم اولش فک میکنه تور کرده شوهره رو و دیگه بهترازاین نمیشه بعدا میفهممه خودش مورد تور واقع شده🤣😂😯😯😯

ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
آره خداروشکر خوبه ولی من وقتی یه موقع حرف زد گف خیلی بدم میاد و این حرفا خیلی خجالت کشیدم از خودم 😑 ...

خوب حالا اشکال نداره ببین حتما حدابخشیده تورو اینو سر راهت قرارداده پس خودت دل پاکی داری دیگه به زندگیه خودت فک کن گذشته هارو فراموش کن ایشالا خوشبخت بشی

اره ادم اولش فک میکنه تور کرده شوهره رو و دیگه بهترازاین نمیشه بعدا میفهممه خودش مورد تور واقع شده🤣 ...

وووواااایییی حرفت طلاست😆😆😆😆خودم همین حسودارم الان🤕

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی