2777
2789
عنوان

حلقه نشون زنداداشم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5428 بازدید | 152 پست

یه سریا تو ذهنیت استارترو خراب نکنن ول کن نیستن..چه گیری دادیناااا اه اه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا . نمیدونم هدفشون چیه. والا من اینقدر ذوق دارم واسه عروسمون خییلیم دوستش دارم و فردا میخوام چادر عروس و اینه و گل و شیرینی هاشو با بهترین مدل ها تزئین کنم. احترام بزاری به طرف احترام میبینی

👑
اره دقیقا . نمیدونم هدفشون چیه. والا من اینقدر ذوق دارم واسه عروسمون خییلیم دوستش دارم و فردا میخوام ...

احتمالا خودشونم با این شکا ازدواج کردن..در ضمن منم اگر شاغل بودم و خواستگارم از لحاظ مالی تامین بود ۱۰۰ درصد خانه دار میشدم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
احتمالا خودشونم با این شکا ازدواج کردن..در ضمن منم اگر شاغل بودم و خواستگارم از لحاظ مالی تامین بود ...

من تاپیک حلقه زدم میان در مورد شغل و اینا حرف میزنن عجیبه😑

👑

بسیار زیباست 

رفتار و شخصیت شما هم زیباترش کرد 

ان شاءالله خوشبخت بشن 

لحظه های پر از خاطرات خوب در کنار هم داشته باشید 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
منک کلا فاز مخالفمممم عشقم میگ بابام گفته باید واست انگشتر سنگین بخرم منم گفتم لازم نکرده من انگشت ...

بیخیاللل😂😂

ن باوتوچی میگی  استارتر خودش خیلی گله ماهه😐😐😐 نیاز نیس ما ذهنیتشوخراب کنیم و کلا بدش کنیم...

با اون پیر دختر گفتن ب خاهر شوهرش..خدا ب داد زن داداشش برسه😂🚶‍♀️

مرگ بر ازدواج🍷
خب ایشون اینطوری خواسته مجبورش کنیم بره سر وار بعدشم داداشم خونه و ماشین و امکانات داره لزومی نداره ...

اولا مبارک باشه دوما مگه هرکی میره سرکار نیاز مالی داره؟

و خدایی که به شدت کافیست.......
ن باوتوچی میگی  استارتر خودش خیلی گله ماهه😐😐😐 نیاز نیس ما ذهنیتشوخراب کنیم و کلا بدش ک ...

من شما رو ریپلای کرده بودم؟

ریپلای نکن