من ترکیه زندگی میکنم.دو ساله ک این نامزدم رو میشناسم. همیشه میگفت ک اگر مسئله ناموس و غیرت پیش بیاد خیلی جدی عمل میکنه. ولی من فقط داستانهای قبلیش رو میشنیدم.خودم به سرم نیومده بود.دیروز از طرف شرکتی ک قراره برام اینترنت نصب کنن. دو تا پسر رو فرستادن برای قرارداد و بررسی وضعیت امکان نصب اینترنت , دم در خونم. همینطور ک حرف میزدیم پرسیدن کارت و رشتت چیه, منم جواب دادم معلم زبانم.شمارم رو داشتن چون قبلش زنگ زدن ک خونه باشم. بعدش ک رفتن, یکی از پسرا بهم پیام داد میشه برام کلاس خصوصی زبان بزارید ,منم جواب دادم نه خودم درس دارم و نمیتونم.باز پیام داد ک لطفا برام کلاس بزار. شبش برای نامزدم ک ترک هست و ایرانی نیست گفتم ک ببین یه چنین چیزی شده ,بهش صادقانه گفتم بنظرم طرف ممکنه یه قصد بدی داشته باشه و به پیام دادن ادامه بده. نامزدم هم با من شدیدا دعوا کرد ک تو چرا همون اول ننوشتی ک نامزدم اجازه نمیده.منم بعد از حرف نامزدم, برای پسره نوشتم ک نامزدم هم اجازه نمیده.خلاصه یهو نامزدم زد به سیم اخر و به پسره اینترنتیه زنگ زد و کلی بهش فحش ناموسی داد. من همینطور گیج بودم از واکنش شدید نامزدم. ک یهو با پاش یه لگد محکم زد توی ران پام.ک هنوز درد میکنه. و گوشیمو زد به دیوار! مامان و باباش هم توی سالن نشسته بودن. و من فقط بخاطر اینکه اونا نفهمن یواش گریه کردم و بهش گفتم تو یکبار ک منو زدی پس بعدا هم باز میتونی منو بزنی.بعدش ک رفتیم توی اشپزخونه با افتخار برای مامان و داداشش تعریف کرد و اونام دعواش نکردن و براشون این غیرتی بازیا عادی بود.البته بعدا ک اروم شد بابت لگد زدن توی پام ازم کلی عذر خواهی کرد.ولی من امروز دارم تصمیم میگیرم ک باهاش تموم کنم. من هیچ وقت تا حالا کتک نخورده بودم ! خیلی ترسیدم ! دیشبم بهش گفتم ک من نیاز داشتم باهات صمیمی باشم و بخاطر همین باهات همیشه صادق بودم, از حالا به بعد اگر حتی بهم تجاوز هم بشه میترسم بهت بگم. و از این به بعد باید فقط پنهان کاری کنم .