2777
2789
عنوان

نظر شما چیه , ولش کنم یا نه ?

158 بازدید | 9 پست

من ترکیه زندگی میکنم.دو ساله ک این نامزدم رو میشناسم. همیشه میگفت ک اگر مسئله ناموس و غیرت پیش بیاد خیلی جدی عمل میکنه. ولی من فقط داستانهای قبلیش رو میشنیدم.خودم به سرم نیومده بود.دیروز از طرف شرکتی ک قراره برام اینترنت نصب کنن. دو تا پسر رو فرستادن برای قرارداد و بررسی وضعیت امکان نصب اینترنت , دم در خونم. همینطور ک حرف میزدیم پرسیدن کارت و رشتت چیه, منم جواب دادم معلم زبانم.شمارم رو داشتن چون قبلش زنگ زدن ک خونه باشم.  بعدش ک رفتن, یکی از پسرا  بهم پیام داد میشه برام کلاس خصوصی زبان بزارید ,منم جواب دادم نه خودم درس دارم و نمیتونم.باز پیام داد ک لطفا برام کلاس بزار. شبش برای نامزدم ک ترک هست و ایرانی نیست گفتم ک ببین یه چنین چیزی شده ,بهش صادقانه گفتم بنظرم طرف ممکنه یه قصد بدی داشته باشه و به پیام دادن ادامه بده. نامزدم هم با من شدیدا دعوا کرد ک تو چرا همون اول ننوشتی ک نامزدم اجازه نمیده.منم بعد از حرف نامزدم, برای پسره نوشتم ک نامزدم هم اجازه نمیده.خلاصه یهو نامزدم زد به سیم اخر و به پسره اینترنتیه زنگ زد و کلی بهش فحش ناموسی داد. من همینطور گیج بودم از واکنش شدید نامزدم. ک یهو با پاش یه لگد محکم زد توی ران پام.ک هنوز درد میکنه. و گوشیمو زد به دیوار! مامان و باباش هم توی سالن نشسته بودن. و من فقط بخاطر اینکه اونا نفهمن یواش گریه کردم و بهش گفتم تو یکبار ک منو زدی پس بعدا هم باز میتونی منو بزنی.بعدش ک رفتیم توی اشپزخونه با افتخار برای مامان و داداشش تعریف کرد و اونام دعواش نکردن و براشون این غیرتی بازیا عادی بود.البته بعدا ک اروم شد بابت لگد زدن توی پام ازم کلی عذر خواهی کرد.ولی من امروز دارم تصمیم میگیرم ک باهاش تموم کنم. من هیچ وقت تا حالا کتک نخورده بودم ! خیلی ترسیدم ! دیشبم بهش گفتم ک من نیاز داشتم باهات صمیمی باشم و بخاطر همین باهات همیشه صادق بودم, از حالا به بعد اگر حتی بهم تجاوز هم بشه میترسم بهت بگم. و از این به بعد باید فقط پنهان کاری کنم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش من نمیگم خیلی مهربونه بود و هست ولی هیچوقت یادم نمیاد دست بلند کرده باشه .الان اگه حتی زنش بدترین کارو کنه مطمئنم نمیزنه اگرم از کوره در بره و بزنه و بیاد به ما بگه هم تعجب میکنیم و هم ناراحت میشیم و حداقل بهش غر می‌زنیم .

این عادی بودن خطرناکتر از کارشه.

احتمالا تشویقشم میکردن قبلا.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

هنوز نامزدته روت دست بلند کرده وای به روزی که همسر رسمیت بشه...

به چه اجازه ای دست رو دختر مردم بلند کرده مطمعن باش کسی که یک بار زده باز هم میزنه مخصوصا که خانوادش هم در این زمینه حامیش هستن