2777
2789
عنوان

شوهرم راضی نیست دوستم میخواد بیاد خونمون چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4249 بازدید | 39 پست
اتفاقا خودمم قصدم همین بود ولی اینکه گفته بیاین دنبالمون یکم سنگینه و اینکه گفتن شب میمونن

ماشالاه رو داره از بس

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 
مشکل اینه روم نمیشه از اون طرفم شوهرم حق داره موندم 

بابا رو داشتن نمیخاد که ،خیلی محترمانه بگوو  خودتو عذاب نده ارزش نداره

به نیت برآورده شدن حاجتم یه صلوات... بچه دار نمیشم،دوقلو میخام یه دختر و یه پسر...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محترمانه بگم نمیتونیم بیایم دنبالتون؟ 

بگو مشکلی برای همسرت پیش اومده ادرس میفرستم خودتون تشریف بیارین همین. اخه تهران هم کمی سخته ادم بره دنبال کسی دوبار انگار ترافیک... 

من خودم کاری دارم یا حتی مامانم... نمیزارم همسرم بره و بیاد... چون تایم ترافیک زیاده... با تاکسی میریم

به نیت برآورده شدن حاجتم یه صلوات... بچه دار نمیشم،دوقلو میخام یه دختر و یه پسر...  
هیچی اومد خونمون و شبم موندن

عاطی جون تاپیکاتو خوندم،شوهر منم دقیقا عین شوهر تو بود،اصلا برای زن وخانواده زن ارزش قائل نبود

آخرش من با خودش وخانوادش درگیر شدم،الان ۱ساله خونه پدرم هستم،البته طلاق نگرفتم،برای خودم راحت وبدون دغدغه دارم زندگی میکنم،اون میخواد که من برگردم ولی من دنبال طلاقم،مهریم هم ۱۴تا سکه بود گرفتم