2777
2789
عنوان

با جاری مطخرفم چه کنم

331 بازدید | 26 پست

یعنی نمدونم چند چند هست با خودش خیلی دیر به دیر تو مجالس یا خونه پدر شوهر اگه همو ببینیم ولی اصلا یه مدلیه یبار یه سلام خالی میده یبار زورش میاد جلو جمع این رفتارش منو اذیت میکنه کلا ازوقتی خونه خریدیم اینجور شده شبی که برا چشم روشنی خونمون اومدن مثلا چشماش کلا پرخون بود ازگریه واقعا نمتونم بخاطر این حالتش درک ش کنم من خودم خیلی خاکی ومهربونم باهمه ولی این جاری نمدونم چرا اینجوره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افکار من سطحش خیلی بالا بود اسم تاپیکو یچی دیه خوندم😶😐😂

زندگیتو روی دُور مثبت تنظیم کنمثبت بیاندیش،مثبت عمل کن، مثبت حرف بزن،تا نتایج کارت مثبت،از اب دربیاد،به توانایی هات شک نکن
رفتار خانواده همسرت با شما و این جاریتون چطوریه قیاس که میکنی؟

راستش من احترام زیادی به خونواده شوهر م میزارم و دوتا جاریام فامیل شوهرم هستن من غریبه پدرشوهرم بس که منو جلو این دوتا بقل میکرد بوس میکرد اینا حساس شدن وچشم دیدن منو اصلا ندارن مخصوصا همین جاریم که میشه دختر عمه شوهرم کلا خودش وخواراش ومادرش با من الکی الکی لج شدن ولی من همیشه احترامشون مکنم ولی اونا مثل دورازجونتون گاو میمونن