2777
2789
عنوان

تیکرم تموم شد.........

121 بازدید | 16 پست

و خبری از بارداری نشد..‌‌ خدایا حکمتتو شکر

خدایاااا باز هم صبوری میکنم اما انتظار ایوب را از من نداشته باش... خدایا ب اندازه توانم بر دوشم بگذار ک شرمنده نباشم

یا رب العالمین به من و همه ی مادران چشم انتظار لیاقت مادرشدن رو عطا کن... لیاقت بغل کردن فرزندم.. خدایا مخواه ک شرمنده همسرم باشم.. مخواه که شوق و امیدم را با خود ب گور ببرم.. برایمان بخواه گرفتن دست نوزادمان... بخواه برایمان....

خیلی التماس دعا دارم از تک تکتون برای سبز شدن دامن هممممممهههه ی منتظرااا

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کاملا درکت میکنم منم بعد ۱۰ سال مادر شدم خدا دامن همه بی بچه هارو سبز کنه انشاله .فقط ناامید نشو و دعا زیاد کن و تلاش انشاله که نتیجه بگیری من ۳بار آی وی اف کردم دکترا جوابمون کردن اما توکل کردم اول به خدا دوم به امام رضا امام مهربونیها

میدونم یه روز میای و همه ی این سختیها تموم میشه واسه اومدنش صلوات بفرستین  
ایشالله که به حق این روز عزیز به زودی مادر بشی عزیزم

ممنون عزیزم الهی آمین ❤

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
ایشالا خیلی زود دامنت سبز شه خواهری

ممنون گلم😘

عزیزم کاملا درکت میکنم منم بعد ۱۰ سال مادر شدم خدا دامن همه بی بچه هارو سبز کنه انشاله .فقط ناامید ن ...

چشم الهی آمین 😘😘

امیدوارم خدای بزرگ به شما یه فرزند سالم و نمکی هدیه بده،ولی خوب تربیتش کنیدا.داداشت

الهی آمین چشم حتما

نمیاد ک براش سنگ تموم بذارم😂

امیدت ب خدا باشه یکی از فامیلامون بعد از ۲۲ سال امسال خدا بهشون ی دوقلو دختر داده😍😍

امیدم ک ب خداست اما واقعا خیلی انتظار سختیه 

میدونم عزیزم ایشالا واسه تو خیلی زودتر اتفاق بی افته

😘😘😘

خیییییییییلی سخته انشالله خدا دلتو شاد کنه عزیزم منم هفت ساله منتظرم و این اواخر خیلی دارم زجر میکشم هر روز عصر گریه میکنم مثل یه تیکه گوشت شدم به زندگی نمیرسم حتی خیلی عذاب میکشم واقعا انتظار سخته انشالله سریع باردار بشی عزیزم خدا بزرگه 

منتظر معجزه 
خیییییییییلی سخته انشالله خدا دلتو شاد کنه عزیزم منم هفت ساله منتظرم و این اواخر خیلی دارم زجر میکشم ...

قربونت عزیزم ان شاالله بزودی خبر مامان شدنت رو بهم بدی و کلی ذوق کنم.‌‌... حتما خودش حواسش بهمونه و میدونه داره چکار می‌کنه...‌ حکمتشو شکر