2777
2789
عنوان

خانومای تحصیل کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 39 پست

نمیرسی بخونی باز از هدفت دور میشی هر رشته ایی بری مجبوری یسری دروس و اطلاعات جدیدم به ذهنت اضافه کنی یا استرس میگیری یا هدفتو کنار میذاری

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چکار کنم بنظرتون؟ 

بنظرم یا بشین حسابی بخون که رتبه بیاری برای پزشکی ای که دوس داری

یا اینکه کلا یه هنری یا کاری رو شروع کن

من خودم آزاد خوندم 

لیسانس داشتن یا نداشتن واقعا به نظر من مهم نیست

خیلیا هستن الان لیسانس ندارن ولی درآمد دارن و تو کارشون موفقن

کژدار و مریز ام نمیشه درس خوندن برای پزشکی رو پیش برد

یا بااااید تمام وقتتو برای درس بزاری یا بی‌خیالش بشی

چون رقابت سنگینه

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

نمیخام باز پشت کنکور بمونم  در کنار یه رشته برا کنکورم بخونم باز

خب دانشگاه ازاد رشته های بدون کنکور قبول میکنه مثل روانشناسی...هم میتونی لیسانس روانشناسی بگیری هم در کنارش بخونی...دانشگاه های غیرانتفاعیم هست میگن از ازادم بهتره و سخت گیر ترن ولی بنظرم میخوای بخونی برا کنکور برو پیام نور روانشناسی اگ دوست داری

شغلت چیه اگه میخوای مدرک داشته باشی یه چیزی مثه مدیریت یا زبان بخون هم آسونه هم بدرد بخور

واقعا؟ 

اخه گفتن زبان بدرد نمیخوره 

زبانمم خوبه

مدیریت چطوره خوبه؟ 

ادم در کنار علاقه باید واقع بینم باشه. اینکه پزشکی همه عالم دوس دارن برن اما ادم باید واقع بین باشه ایا قبول شدنش در حد توان خودش و در حد تلاش خودش هست یا نه؟ یا شما ظرفیت گذشتن از خیلی تفریحاتت و خوشیات برا رسیدن به قبولی پزشکی رو داری یا نه یا حتی استعدادش رو داری یا نه. بهتره واقع بین باشی وقتی 2 سال قبول نشدی میخوای در شرایطی قبول شی که داری درسم میخونی؟؟؟فقط عمرتون را با تمرکز بر اینکه باید حتما پزشکی قبول شی تلف نکن و خدای نکرده اخرش نه به پزشکی برسی نه پیشرفت دیگه ای کرده باشی. ادم تو خیلی رشته ها و فعالیت های دیگه میتونه موفق باشه

خدایا از رحمتت نا امید نیستم
بنظرم یا بشین حسابی بخون که رتبه بیاری برای پزشکی ای که دوس داری یا اینکه کلا یه هنری یا کاری رو شر ...

میدونم 

درامدم درحال رشد هست ولی تو خانوادمون نمیشه دیپلم بمونم 

نمیخامم باز پشت کنکور بمونم میخام برم ازاد روزی دوبار در هفته ولی درسمو میتونم بخونم برا کنکور چون مسلط هستم و پایم قویه ولی سردرگمم

خب دانشگاه ازاد رشته های بدون کنکور قبول میکنه مثل روانشناسی...هم میتونی لیسانس روانشناسی بگیری هم د ...

من به مدت تو خوابگاه یه دانشگاه غیر انتفاعی زندگی کردم 

کلا با کتاب و درس بیگانه بودند 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
ادم در کنار علاقه باید واقع بینم باشه. اینکه پزشکی همه عالم دوس دارن برن اما ادم باید واقع بین باشه ...

واقعا علاقه دارم 

خیلیا برا پولش میرن من الان 19سالمه درآمد دارم خداروشکر دارم پیشرفت میکنم ولی پزشکی چون کمک میکنن رو دوس دارم حس آرامش بهم دست میده 

میدونم  درامدم درحال رشد هست ولی تو خانوادمون نمیشه دیپلم بمونم  نمیخامم باز پشت کنکور ب ...

دختر خوب یه کم نشدنیه هم درس بخونی هم کار کنی هم باز برای کنکور بخونی 

پزشکی ازاد رتبه خوب میخواد 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
ادم در کنار علاقه باید واقع بینم باشه. اینکه پزشکی همه عالم دوس دارن برن اما ادم باید واقع بین باشه ...

ببین من خودم عاشق رشته پزشکی بودم چون فک میکردم ژنتیک رو ک خیلی دوست دارم از راه پزشکیه اما فمیدم نخیر رشته جداگانه هست....اگه علاقه داری به تحقیقات و ازمایشگاه و پژوهش میتونی بری ژنتیک ک الان شده زیست سلولی مولکولی...میتونیم بعد بری پزشکی درساشو تطبیق بدی چون پزشکیم دو سال اولش علوم پایس

واقعا علاقه دارم  خیلیا برا پولش میرن من الان 19سالمه درآمد دارم خداروشکر دارم پیشرفت میکنم ول ...

پس رشته دیگه نخون وقتت تلق میشه بشین شب و روز بخون واسه پزشکی . رشته دیگه بخونی وقتت گرفته میشه . پیام نور هم که بری تازه سختتر هم میشه