2777
2789
عنوان

مردی که دست بزن داره😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 86 پست
الههیی عزیزدلم طفلک اون خانوم😭

آره بنده خدا..یکی دوماه پیشم یه بار داشت میزدش خانمِ جیغ میزد آی پام آی پام😞🙁

شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اينا همش الکيه هزارتاسندومدرک وبروبياحالاشايدببرن مگه به اين آسونياس؟

آره والا..دوره بدی شده نمیشه هیچی رو اثبات کرد 

من بودم زنگ میزدم‌ پلیس

نمیدونم کار درست چیه..میترسم بفهمن دردسر بشه..آخه مرده چندبار کلامی با مادرشوهر و‌ پدرشوهرم بحثش شده

شرطش اینه که همسایه ها تایید کنن ایشونم همساین.حداقل مرده یکم خودشو جمع وجور میکنه

من چون خودم ساکن اینجا نیستم نمیخوام زیاد دخالت کنم

اره بخداا

دوست من داره طلاق ميگيره شوهرش هرچی بگی بدی داره همه کارس يعنی ميگفت رفتم دادگاه گفتن ميخوای ازيه پسرجون طلاق بگيری زن يه پيرمردبشی بروبشين سرزندگيت جامعه مااينجوريه عزيزم طرف مردن

شاید مرده حالش بد شده بود میزد تو صورتش هوش بیاد 

نه..نه..مطمئنم میزتش..اصلا کاملا معلوم بود زنه تو حموم بود بعدش مرده دید زنش جیغ میزنه لامپارو خاموش کرد و صدای کتک زدن میومد..اصلا این سابقه داره..ازین رفتارا زیاد داره

چرا اینقدر خودتونا دست کم میگیرید قانون امروزه پشت زناس.اگه خدایی نکرده کتک خوردین اول پزشک قانونی کلانتری شکایت.رضایت ندین وپرونده را خود بخود ولش کنین پرونده باز میمونه.شدید بودم واستین دیه بگیرید تا دیگه انقده وحشی نشن

زن نباس داداش داشته باشه! خوبیت نرره آدم زنش عمه شه!
وظیفه ی انسانیتون حکم میکنه بیتفاوت ازاین مسئله نگذرین حتما زنگ بزنید ۱۱۰.البته این حق قانونی شماهم ...

آره واقعا..هردفعه میفهمم دست و دلم میلرزه😞☹️

ایشالا که سینه قبرستون بخوابن همه مردایی که دست بزن دارن واقعا نفرت‌انگیزترین آدمای دنیان برام ...

آره بخدا..منم کاملا بهم میریزم☹️

چرا اینقدر خودتونا دست کم میگیرید قانون امروزه پشت زناس.اگه خدایی نکرده کتک خوردین اول پزشک قانونی ک ...

چقد عجیبه مردی پیداشد ک طرفدار حقوق زناس ومخالف این کارای اقایون

دوستان ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستید به بن بست خوردم....اللهم صل علی محمد وآل محمد❤