2777
2789
عنوان

مردی که دست بزن داره😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 86 پست
اینجور مرد و باید ساعت ۹گذاش بیرون 😁

حتما زورش نميرسه..خانمش جنوبيه..خيلي شيك و سبزه و خوش اندام..حس ميكنم اينجا غريبه..و فك ميكنم مرد قبل ازين خانمش هم زن داشته جدا شده

شاد بودن یک انتخاب است؛ نه صرفاً یک احساس!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا بفهمه شما بودی وقتی تاکیید کنی لو نری

ممكنه حدس بزنه چون چندبار كلامى با خانواده همسرم بحثش شده

حتما زورش نميرسه..خانمش جنوبيه..خيلي شيك و سبزه و خوش اندام..حس ميكنم اينجا غريبه..و فك ميكنم مرد قب ...

هرچقدم غریب باشع ک نباید واسته کتک بخورع باید بتونه از خودش دفاع کنع

تا دیروز داشتی چسناله میکردی بخدامیگفتی جونمو بگیر،امروز دنبال ماسکی میترسی بمیری.گوگولی موگولی  

یه سوال بی ربط بپرسم میبینی طرف سبزه یعنی اون قسمت پیش پروفش بعد نارنجی میشه 

میری یه جا دیگه سیاهه 

اینا چیه من نمیفهممش😂

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃
هرچقدم غریب باشع ک نباید واسته کتک بخورع باید بتونه از خودش دفاع کنع

نميدونم بخدا..ما كه تو زندگيش نيستيم..شايد خانم كس و كارى نداره..و استقلال مالى هم نداره و چاره اى نداره كه تحمل كنه

یه سوال بی ربط بپرسم میبینی طرف سبزه یعنی اون قسمت پیش پروفش بعد نارنجی میشه  میری یه جا دیگه ...

اصلا نفهميدم چى گفتىWhat?

نميدونم بخدا..ما كه تو زندگيش نيستيم..شايد خانم كس و كارى نداره..و استقلال مالى هم نداره و ...

ولی درکل نباید کتک بخوره باید بتونه دفاع کنه ازش طفلک

تا دیروز داشتی چسناله میکردی بخدامیگفتی جونمو بگیر،امروز دنبال ماسکی میترسی بمیری.گوگولی موگولی  
اصلا نفهميدم چى گفتىWhat?

😂😂میگم مثلا شما یا من الان پیش پروفایلمونو نگاه کن یه چراغه هست سبزه 

بعد کی نارنجی میشه 

و کی خاموش؟

*گرگ باش تا محتاج نوازش نباشی ..... گرگ یعنی: ارتش تک نفره  تنها ولی وحشی*                    بگذار کفتارها برای خود حکومت خیالی کنند ... نمیدانند سکوت گرگ آغاز یک فاجعه است😞 😃  من برای هدفم قید همه چیز را میزنم خواب که چیزی نیست😃
😂😂میگم مثلا شما یا من الان پیش پروفایلمونو نگاه کن یه چراغه هست سبزه  بعد کی نارنجی میشه&nbs ...

سوال جالبى بود..تا حالا دقت نكرده بودم..مشخصا وقتى آنلاينىم سبزه و آفلاين خاموش..اما نارنجيشو منم نميدونم😬

سوال جالبى بود..تا حالا دقت نكرده بودم..مشخصا وقتى آنلاينىم سبزه و آفلاين خاموش..اما نارنجيشو منم نم ...

منم😂

حالا نگاه کردم شما اینجا سبز بودی ولی تاپیک بعدیت خاموش