2777
2789
عنوان

شوهر خودشیفته

1229 بازدید | 49 پست

سلام دوستان.من شوهرم خیلی از خودراضی تشریف داره خیلی هرسمو درمیاره و مغروره.منم خیلی بهش وابسته ام واین باعث میشه ک من بهش نزدیک بشم و اون پررو تر بشه اعصابم بهم ریخته از دستش چیکارکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محلش نزار یعنی خودتو خیلی بهش نچسبون..منم شوهرم تقریبا اینجوره.اول من باید یه حرکتی کنم اون هیچ..البته اگه من سمتش برم کلا پاسخ گو خوبیه .ولی دوست دارم اون بیاد سمتت

میشه منم یسوال بپرسم میشه عکس بدون ارایشمو بدارم ببینید زصتم؟ ازشتم؟ اخه شوهرم با اینکه ۲۰ سال بز ...

بزار

حضرت زین العابدین ع فرمودند: فردای قیامت خداوند مقامی به عمویم ابالفضل عنایت کند همه شهدا حسرت ببرند ب مقام ابالفضل