2777
2789

سلام

پسرم ۶ روزشه ، زردیش ۱۴.۹ بود دکتر گفت یا بستریش کن یا زیر لامپ مهتابیه چیه 😆 بخوابونش

الان ۲ روزه زیر دستگاهه ،کافیه؟

باز باید ببرمش ازمایش؟

چکارا کنم زردیش خوب شه؟

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

وای زردی😐😐😐

دخترم تا نزدیک ۴۰ زردیش ادامه داشت

با زیر دستگاه موندن خیلی میاد پایین

شاید تا ۶ و ۷ بیاد

ولی باز باید بیاد پایین

فک کنم بری بهت قرص بده ک بدی ب نوزادت

قدمشم خیر باشه براتون😍

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا میتونی شیرش بده  خودت غذاهای خیلی گرم نخور  شنیدم اگه لیموشیرین بخوری خیلی خوبه

مامانم هی داره گرمی میده ب خوردم😢

وای زردی😐😐😐 دخترم تا نزدیک ۴۰ زردیش ادامه داشت با زیر دستگاه موندن خیلی میاد پایین شاید تا ۶ و ...

امروز ببرمش؟یا بذارمش زیر دستگاه باز بمونه؟

مرسی عزیزمم😚

امروز ببرمش؟یا بذارمش زیر دستگاه باز بمونه؟ مرسی عزیزمم😚

من ک عصر اون دو روز میبردمش دکتر

شما هم ببر ک باز زردیش چک بشه

معمولا ۲ روز فقط میمون

بعدش دارو میدن

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

حتما ازش ازمایش بگیر 

حتما هردوساعت یه ربع از هرسینه شیرش بده یه قاشق مرباخوری ترنجبین بایه نخودشیرخشت تویه استکان ابجوش بندازیه نلبکیم بنداز روش بعدپنج دقیقه یه قاشق مرباخوری بده بخوره بقیشم خودت نوش جان کن روزی دوبار

پنبه اغشته کن به کاسنی ومدام بمال بدنش مخصوصا کبد

از عطاری گل بنفشه بخربجوشون ابش ولرم شد گل پسروپاشویه کن صبحا هم ناشتایه لیوان کاسنی بخوراگه دیدی پایین نیومد بهترین وسریع ترین راه حجامت پشت گوشه

😢😢😞                                                               خدایا تمامی مریضا شفا بده 😔                                  میشه برای شفا مریضا یه حمد شفا بخونی اخه نفس با نفس فرق میکنه دوستم   😭                                             اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم 

درضمن زیاد نزارزیردستگاه خطرناکه ببرش دکتر چکش کنن راستی قدمش مبارک انشالله همیشه صحیح وسالم 😃😀😘

😢😢😞                                                               خدایا تمامی مریضا شفا بده 😔                                  میشه برای شفا مریضا یه حمد شفا بخونی اخه نفس با نفس فرق میکنه دوستم   😭                                             اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم