2777
2789
عنوان

ادکلن گرم یا خنک

| مشاهده متن کامل بحث + 1972 بازدید | 28 پست
از نت هایی که گرفته شدن گرم و سرد شون معلوم میشه  عطر زدن قائده داره  عطر فصل و محیطش&nb ...

یکی اینجا گفته بود ایفوریا خیلی بوش عالیه دو روزه زدم به لباسم هنوز بوش زیاده. گفتم مناسب این فصل نیست ناراحت شد گفت خیلی خوشبوئه چرا نباید مناسب باشه؟

گفتم بعضی پالتوها هم خیلی شیکن ولی تو تابستون کسی پالتو شیک نمیپوشه!

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
از نت هایی که گرفته شدن گرم و سرد شون معلوم میشه  عطر زدن قائده داره  عطر فصل و محیطش&nb ...

مررررسی از توضیح دقیقت 

ملایمی یا تیزی بوش ربطی ب گرمی خنکیش نداره؟ مثلا من عطر ملایم دوست دارم

خدایااااا واقعا 5 سال انتظار بس نیست...؟ نی نی مو زودتر بفرست تو دلم 😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی اینجا گفته بود ایفوریا خیلی بوش عالیه دو روزه زدم به لباسم هنوز بوش زیاده. گفتم مناسب این فصل نی ...

واقعن 

البته تا فرهنگش جا بیافته خیلی طول میکشه ولی تو خیابون جدیدا داره بهتر میشه 

با اطلاع رسانی همه چی درست میشه بهر حال تاثیر داره

من شهرستانیم اصلا مترو سوار نشدم   معمولا بویی ملایم دوست دارم ولی نمیفهمم این گرم و خنک دقیقا ...

شده کسی از کنارت رد شه بوی ادکلنش حس یه نسیم خنک بهت بده؟ یا نه یکی کنارت باشه انگار بغل تنور وایسادی؟ اینا نیشه عطر خنک یا گرم

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
یکی اینجا گفته بود ایفوریا خیلی بوش عالیه دو روزه زدم به لباسم هنوز بوش زیاده. گفتم مناسب این فصل نی ...

من خودم بوی ملایم دوست دارم در حدی که کسی روبوسی کنه یا کنارت بشینه بوی خوبی ب مشامش بره از اونا ک وارد جمع میشن بوشون تو فضا میپیچه خوشم نمیاد ولی نمیدونم این ربطی ب خنک یا گرم بودن ادکلن داره یا نه؟ 

شده کسی از کنارت رد شه بوی ادکلنش حس یه نسیم خنک بهت بده؟ یا نه یکی کنارت باشه انگار بغل تنور وایساد ...

هوراااا فهمیدم پس من خنک دوست دارم

من خودم بوی ملایم دوست دارم در حدی که کسی روبوسی کنه یا کنارت بشینه بوی خوبی ب مشامش بره از اونا ک و ...

معمولا بوهای خنک ملایم ترن

ولی همیشه اینطور نیست

من خودم ملایم و خنک میپسندم. مثل اِکلَت

معمولا بوهای خنک ملایم ترن ولی همیشه اینطور نیست  من خودم ملایم و خنک میپسندم. مثل اِکلَت

مررررسی 

ببخشید اذیت میکنم ولی الزاما شیرینی یا تلخی ب گرم یا خنکی هم بستگی داره؟ مثلا اینجور باشه که ی عصر خنک تلخ و شیرین داشته باشه یا صرفا خنک تلخه گرما شیرین؟ 

مررررسی  ببخشید اذیت میکنم ولی الزاما شیرینی یا تلخی ب گرم یا خنکی هم بستگی داره؟ مثلا اینجور ...

خواهش میکنم

هردوش میشه. ولی معمولا تلخ مردونه س شیرین زنونه

ایفوریا گرم و شیرینه. اکلت خنک و ملایم(یکم شیرین)

احتمالا سلیقه عطریت به من نزدیکه

خواهش میکنم هردوش میشه. ولی معمولا تلخ مردونه س شیرین زنونه ایفوریا گرم و شیرینه. اکلت خنک و ملایم ...

مررررسی خیلی لطف کرده اره منم همین نمونه بوهایی رو دوست دارم که میگی

مررررسی از توضیح دقیقت  ملایمی یا تیزی بوش ربطی ب گرمی خنکیش نداره؟ مثلا من عطر ملایم دوست ...

عزیزم طبیعت انسان سردی و گرمی رو تشخیص میده 

ولی گاها خودم هم برام پیش اومده که اشتباه تشخیص دادم یا حتی مردونه زنونشو  ولی بهترین کار برای کسی که مبتذیه اینه که شرح رایحه رو سرچ کنی 

تا بدونی مناسب سن فصل و محل مورد استفاده بخری 

ملایم و تند بودن به پخش بو ربط داره و یکی از نت ها 

مثلا نت اصلی اگه پرتقال باشه تا انتها تیزی و اسیدی پرتقالو داره 

ولی اگر نت اغازین باشه بعد از یه مدت میره 

مثلن نت اصلی عود قطعا گرمه ولی هم میتونه زنونه هم مردونه باشه....بحث پیچیده ایه من خودم عاشقشم دوس دارم درسشوبخونم 

ولی سرچ کنی خیلی چیزا رو متوجه میشی 

و هیچ عطر یا حتی اسپری نداشتن بهتره از نامناسب زدن 

و اینکه زیاد پیش میاد که عطرای با تم گرم تو هوای گرم بوی ناخوشایندی میدن 

هیچوقت نزنید 

عزیزم طبیعت انسان سردی و گرمی رو تشخیص میده  ولی گاها خودم هم برام پیش اومده که اشتباه تشخیص د ...

مررررسی عزیزممم من خودم همیشه موقع خرید ی چیز ملایم میخرم چون خانمم دوست ندارم عطرم تو هوا بپیچه ولی دوست داشتم اینا رو بدونم ممنون از محبتت خیلی لطف کردی وقت گذاشتی😘😘😘

من زیباااا نیستم،ولی به‌ پوستم میرسم، خیلییی زیبا نباش ولی همیشه تمیز و مرتب باش به پوستت بزس دندونات تمیز باشه خوش قلب باش ببین چجور همه شیفته‌ت میشن،هیچکی زشت نیست 😊💜🙃

من‌ رو‌ سر میزی بنشون‌ که‌ درمورد پیشرفت شخصی و اهداف حرف‌ میزنند،نه آدمای‌ دیگه😊...(شیما کاتوزیان) 
من زیباااا نیستم،ولی به‌ پوستم میرسم، خیلییی زیبا نباش ولی همیشه تمیز و مرتب باش به پوستت بزس دندونا ...

مرسی از پاسخگوییت ولی اصلا بحث زشتی و زیبایی نبودا بالاخره هر کس زیبایی های خودشو داره