2777
2789
عنوان

تب واکسن دو ماهگی

119 بازدید | 3 پست

سلام مامانا دیروز صبح دخترم واکسن دو ماهگیشو زد اولش تب نداشت ولی از شب شروع کرده به تب کردن و تا الان که ۲۴ ساعت از رو واکسن گذشته بازم تب داره 

استامینوفنشو هر سه ساعت دادم دو برابر وزنش کل شبو بالا سرش بودم و با دستمال نمدار میشونی زیر بغلو شکمشو دستمال گذاشتم

اخه گفتن بعد ۲۴ ساعت تب از بین میره پس چرا دمای بدن دختر من نرمال نمیشه؟😔😔

من با دما سنج دیجیتالی تبشو میگیرم و تو مرکز بهداشت بهم گفتن نیم درجه باید بهش اضافه کنم درسته؟

پسر من  چند روز پیش همین طور که بازی می‌کرد دست زدم به بدنش داغ بود39درجه تب داشت ولی حالش بد نبود بازی می‌کرد خدا میدونه سه شب بی خواب کشیدم نمیومد پایین یدونه دکتر گفت شیاف بزرگسالان استفاده کن براش نیومد پاشویه جواب نمی‌داد پدرم در اومد نگران نباشه زودی خوب میشه

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرتون چند ماهشه؟برا بچه دوماهه میشه شیاف استفاده کرد؟

نه ببرش دکتر سر خود کاری نکنی من زنگ زدم دکترش گفت اگه حالش خوبه نیار مطب شیاف بزرگسالان استفاده کن یا دیازپام 😩😩😩🤭ترسیدم استفاده نکردم دیازپامو با اینکه دکترش گفت اگه تبش نیومد پایین ببرش دکتر سر خود دارو ندیاااااا16ماهشه

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪