2777
2789
عنوان

چگونه بیشعور باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1439 بازدید | 97 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه اونموقع چقدبرای بچه ی مامادر پیدامیشه

حالا ی روز بگی نگهش دار من برم جایی کار واجب دارم میگه من ک نمیتونم وقت ندارم😑

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
منکه مادرشوهرم تا بچه بالا میاره میگه شیرت خوب نیس.اولا بچم خیلی کوچولو بود همه میگفتن شیرخشک بده بچ ...

اینا کرم دارن...خو آخه حتی شیر مادر هم‌خوب نباشه دست خودش نیس اینا قصد آذار دارن

اره از اقصی نقاط کشور پیشنهاد میدن چی چی بخور چی نخور ولی من کار خودمو میکنم

بهترین کااار

ولی خیلی دوس دارم یبار تو روی این ادما بزنم😑

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
حالا ی روز بگی نگهش دار من برم جایی کار واجب دارم میگه من ک نمیتونم وقت ندارم😑

ن حالاخانئاده شوهذمن شهرستانن عاشق بچمن ولی من امانت نمیزارم خونه مادرمم میمونه ازدلشوره میمیرم  چون پسرم خیلیخیلی شر

اینا کرم دارن...خو آخه حتی شیر مادر هم‌خوب نباشه دست خودش نیس اینا قصد آذار دارن

یسری بچم خیلی گریه میکرد مادرشوهرم طبقه پایینه صداشو شنید اومد بالا حالا بچمم تو خواب ترسیده بود مادرشوهرم هی میگف بچه رو ننداختی راسشو بگو از دستت افتاد خدایی احترام سنشو نگهداشتم امپرم نزد بالا بچم داش خون گریه میکرد این هی میگف بچه رو انداختی ..خدایا توبه

این نیز بگذرد .. 
اره دقیقامنم میگفتم باشه ولی کوش نمیکردم خودم میدونم چجوربچموبزرگ کنم والاااا خخخ

بخدا.بچه خودمه اصن دلم میخواد لاغر باشه ب کسی چ ربطی داره خیلی علاقه داری تو برو بچه واس خودت بدنیا بیار هرکاری دلت خواس بکن

این نیز بگذرد .. 
بخدا.بچه خودمه اصن دلم میخواد لاغر باشه ب کسی چ ربطی داره خیلی علاقه داری تو برو بچه واس خودت بدنیا ...

بمنم میگفتن فلانیو ببین بچش چ چاقه وایی  حالامثل خرس بودن منم گفتم وااینجوربجه مریضی داره عین خنگاس جیه اخه بجه من نرماله واقعاام بدم میاد پسرمن لاغراندامه و صورت کرده کرد خیلی خوبه بازم میگن

بمنم میگفتن فلانیو ببین بچش چ چاقه وایی  حالامثل خرس بودن منم گفتم وااینجوربجه مریضی داره عین خ ...

اره نمیدونم این چ بیماریه ک همه دلشون میخواد بچه چاق باشه بقران فقطم مادرشوهر اینطوریه ها بخدا دارم راس میگم اخه یکی نیس بگه چاقی ی نوع مریضیه اره ب بچه شیر خشک بدی چاق میشه ولی چ فایده 

این نیز بگذرد ..