2777
2789
عنوان

فلوراید تراپی دندان کودک

2361 بازدید | 29 پست
سلام.دخترم سه سالشه.امروز دندوناشو فلورتید تراپی کردیم.از عصر که اومدیم خونه هیچی نخورده چندبار هم استفراغ کرده.کسی تجربشو داره
که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
پارسال پسر منم چند ساعت بعدش استفراغ کرد...وقتی از دکترش پرسیدم گفت ربطی به اون نداشته!!!!!!!!! ولی من فکر کنم کمی از فلوراید رو بلعیده
گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من انگار چندشش میشه اصلا دهنشو نمیبنده حاضرم نیست چیزی بخوره.حتی چیزایی که خیلی دوست داره
که دنیا به خسران عقبی نیرزد به دوری زاولاد زهرا نیرزد واین زندگانی فانی جوانی خوشیهای امروزو اینجا ، به افسوس بسیار فردا نیرزد
دختر من همچین مشکلی نداشت فقط دکتر بهش گفت تا نیم ساعت بعد از فلوراید تراپی هیچی نخوره حتی آب . ولی بعدش خوب بود
هر زنی باید 2چیز داشته باشد : 1- لبخند 2- مردی که باعث آن لبخند باشد .
شما تکرار کردی بازم؟ آخه دکتر به ما گفت هر سه ماه یه بار باید این کار را تکرار کنیم
آره منم نمیخوام تکرار کنم دیگه
آره منم نمیخوام تکرار کنم دیگه