وای بچه ها همین الان دختر همسایه قبلیمون که چن سال رفتن از محله مون یه عکس گذاشت از استوری که تو بغل یارش (فک کنم دوسپسر)بود با یه کیک قلب و کل کادو گذاشت استوری و معلوم بود دستش خورده چون سر چهل ثانیه حذف کرد 😂خیلی دلم سوخت براش الان پیش خودش کلی خجالت میکشه 😐😂و فک میکنه من به کسی میگم از اشناها در صورتی که من دختر خوبی فقط به شماها که نمیشناسیدش میگم 😊خیلی جالب بود واسم چون فک نمیکردم دوسپسر داشته باشه مثبت بود خیلی 😁
خیر چطور ؟فک نکنید خیلی املم این کارا رو بد میدونم به من ربطی نداره زندگی کسی و روابطش فقط چون ایشون مادرش خیلی تعریف دخترشو میکرد که از این روابط بدش میاد واسم جالب بود این عکس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
احتمالا گذاشته بعد پشیمون شده چون چرا باید دستش بخوره؟مگه دم دسته؟؟
نمیدونم والا خودمم اول همین فکرو کردم ولی اخه یه خواهرزاده کوچیک داره یه سری کلی استوری از فرش و زمین گزاشته بود استوری ازش پرسیدم حذف کرد گفت وای حواسم نبوده گوشی دست فلانی بوده
این احتمالا استوریشو از تو پنهان کرده یهو دستش خورده دیدی
اره خودمم این فکرو میکنم عجب نامردیه هااا از من بی خطر میترسه حالا من دیدم مگه به کسی گفتم 😂😂😂😂😂ولی اخه یه خواهرزاده کوچیک داره یه سری کلی استوری از فرش و زمین گزاشته بود استوری ازش پرسیدم حذف کرد گفت وای حواسم نبوده گوشی دست فلانی بوده