2777
2789
عنوان

خیلی فکرم خرابه

160 بازدید | 9 پست

خانما من 4سال بایکی دوست بودم قصدازدواجم داشتیم همه چی بین خودمون خوب بود ولی به هردری که زدیم خانواده من قبول نکردن وگفتن اگه اینومیخوای بایدقیدماروبرنی،دلایلشونم یکیش این بودکه میگفتن این پسرموردداره وچیزی مصرف میکنه ولی پسره میومدمیگفت من همه جوره ثابت میکنم که سالمم،دیگه بعد4سال من خسته شدموگفتم نمیخوام رابطه روصبرنمیکنم وتمومش کردم دیگه هم سردشدم حسی بهش ندارم.حالایه خواستگارخوب بعدازاون اومدبرام وخوشم ازش اومده خانواده هم راضین ولی میترسم اون بیاد زندگیموخراب کنه.دست ازسرم برنمیداره همش میگه یه فرصت دیگه بده یباردیگه بیام خواستگاری

اگر عاشق نیستی دیگه بیخیالش بشو..بگو بابات بهش بگه دیگه مزاحمت نشه

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر توام عاشقشی صبر کن  هر چند از حرفات پیداس عاشق نیستی

نه دیگه نیستم بعدبااون حرفایی که شنیدم زده شدم میگم اگه چیزی مصرف میکنه که انقدخانوادم میگن نه بعدامن چه خاکی بگیرم توسرم راه برگشتیم نباشه

نمیفهمه این حرفارو

خب اگه خواستگارتو پسندیدی نامزد کن..اگه قبلیه مزاحم شد به نامزدت بگو یه خواستگار سمج بوده..قبل از نامزدیتم یبار با قبلیه بحرف و راضیش کن بدرد هم نمیخورین..پسرا زود فراموش میکنن

خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
نه دیگه نیستم بعدبااون حرفایی که شنیدم زده شدم میگم اگه چیزی مصرف میکنه که انقدخانوادم میگن نه بعدام ...

بنظر من تو ازدواج نظر خانواده ها خیلی منطقی و عاقلانه تر هستش...من خودم انقدر خداروشکر میکنم که با اونیکه انتخاب خانوادم بود ازدواج کردم