2777
2789
عنوان

دبیرستان چه نوع مدرسه ای بودید بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 44 پست
میشه بگید چرا آخه یه دولتی نزدیک مون هست خیلی سطحش خوبه تحقیق کردم الان دودلم چیکار کنم هزینه نمونه ...

هزینه نمونه زیاد نیست.برای ما سه تومن گرفتن

خسته ام ولی پر امید ادامه میدم https://daigo.ir/secret/71666802324

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخرش دولتی خوندین تجربی؟ خوب بود مدرسه؟الان چیکار میکنین

اره دولتی خوندم 

اره خوب بود 

الان خانه‌دار منتظرم بچع‌عام بزرگتر شن برم سرکار 

در نظر دارم که تدریس خصوصی انجام بدم 

دانشگاهم درس میخونم

میشه بپرسم چه رشته ای 

و اینکه درباره رشته انسانی بگید 

من خیلی علاقه دارم ولی میگن بازار کاری نداره

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

میشه بپرسم چه رشته ای و اینکه درباره رشته انسانی بگید من خیلی علاقه دارم ولی میگن بازار کاری نداره

حقوق 

اگه علاقه داری بخون این مردم راجب همه رشته ها یک چیزی دارن که بگن  بخوای بری تجربی میگن رقیب زیاده فقط سهمیه دار ها و پول دارها  و مغز ها پزشکی و دندون دارو قبولن بقیه باید پشت کنکور بمونن روناشون داغون بشه رشته های ریاضی هم که میگن هوش مصنوعی جایگزینش میشه رشته های خفنشم مثل برق و مکانیک و کامپیوتر هم اشتباه شدست هر رشته ای یک خوبی داره دوتا بدی باید ببینی خودت چه کاری و دوست داری که دنبالشو بگیری تو همون به درجه بالا برسی 

حقوق اگه علاقه داری بخون این مردم راجب همه رشته ها یک چیزی دارن که بگن بخوای بری تجربی میگن رقیب زی ...

ممنونم 💞

شما از مدرسه عادی راضی بودین؟ منظورم جو و معلماش و بچه هاش هست

از ما هیچ چیز باقی نمی‌ماند جز خاطراتی که درآن دلیل حال خوب آدمی بوده ایم!🌱🥀

ممنونم 💞شما از مدرسه عادی راضی بودین؟ منظورم جو و معلماش و بچه هاش هست

من با شما فرق دارم من خود خوان بودم معلم مدرسه درس میداد نمیفهمیدم خودم باید تو سکوت میخوندم تا یاد بگیرم بچه هاشم خب اهل درس نبودن چرا دروغ بگم وسط کلاس سیگار میکشیدن فیلم های ناجور میدیدن اما من مشکلی نداشتم باهاشون خیلیم باهاشون دوست بودم من پنج تا دوست داشتم از این پنج تا هیچکدوم دانشگاه نرفتن دیپلمشونم یک سال طول کشید تا بگیرن