2777
2789

بچه ها از اول شروع کنم من حدود ۴سال با شوهرم دوست بودم امسال اردیبهشت عقد کردیم و خیلی باهم خوب و خوش هستیم....

حالا برگردم به گذشته

من سال ۹۰ با یکی دوست بودم و قصدش ازدواج بود و خیلی باهم خوش بودیم ۲سال باهاش بودم ولی خانوادش مخالف بودن و اون ول کرد و رفت زن گرفت هرچند بعدش پشمون شد و اومد به دست وپام افتاد ولی دیگ اون زن داشت من جوابشو نمیدادم..خیلی سخت بود فراموش کردنش ولی بالاخره شد. و من حدود دوسال بعد با شوهرم دوست شدم و ۴سال دوست بودیم اردیبهشتم که عقد کردیم.

حالا امروز...

تایپ کردم الان تند میزارم.

ما خیلی با دوستای همسرم صمیمی هستیم و باهم گردش و مسافرت و ... میریم.

امروز رفتیم دفتر یکی از دوستاش بهش سر بزنیم تا از در رفتم تو یکی پشت به من نشسته بود احساس کردم آشناس رفتم جلوتر نیمرخش و که دیدم فک کردم اون دوست پسرمه. وای حالم بد شده بود فشارم افتاد اصن داشتم میلرزیدم فقط تو دلم خدا خدا میکردم اشتباه کرده باشم تا بالاخره روشو برگردوند و دیدم نه اون نیس اصن یه نفس راحتی کشیدم که شوهرم گف چی شدی گفتم هیچی . حالا این آقام روبروی من بود خیلی شکل دوست پسرم بود ناخودآگاه هی نگاهش کردم و اصلا داغون شدم  همش یاد گذشته افتادم هی گریم میگیره بغض میکنم اصلا آروم و قرار ندارم نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از چند سالگی دوس پسر داشتی? ٢سال باهاش دوس بودی دوسال بعدش با بعدی , بعد ٤سال دوس.

ینی ٨ سال

چندسالگی ازدواج کردی?

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

دو روز دیگه یادت میره،بدی هاشو برای خودت یه بار مرور کن، و علته جداییتون،خوبی های شوهرت رو برای خودت یادآوری کن،مطمئن باش کم کم یادت میره

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم 

بهش فکر نکن دیگه یه رابطه مرده که انقدر استرس نمیخاد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....