2777
2789
عنوان

یه خاطره یادم اومد از خواهر عوضیم

395 بازدید | 21 پست

بچش 16 سالش بود 

بچم زده بود و بچم به شدددت گریه میکرد... 💔

نمیدونم اشغال چطوری زده بودش

بعد منم بچش دعوا کردم  اون عوضی دراومد گفت خوب بچه تو فحش داده!!  تقصیر خودشع.. 

بعدم رفت به قیلون کشیدن ماهم بچه رو اروم میکردیم

بچم 9سالش بود 

فرداش هم استوری بچش که هیچ وقت نمیزاشت گذاشت و نوشت عاشقتم مامانی... 

خواهرم 14 سال ازم بزرگتره

«عزیز کوچولوی من،می‌دونم که رنج کشیدی و درد دیدی. من متاسفم که اون قسمت از زندگی باعث شد این حس‌ها رو تجربه کنی. لطفاً منو ببخش. من تو رو می‌بینم، دوستت دارم و سپاسگزارم که هنوز با منی. تو امنی، و من قول می‌دم از این به بعد با مهربونی و مراقبت با تو رفتار کنم.»🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹🌹🌹🙏🏻🙏🏻🙏🏻

رفتار من با بچه فامیل :

افتخار داره حالا؟؟؟؟ 

«عزیز کوچولوی من،می‌دونم که رنج کشیدی و درد دیدی. من متاسفم که اون قسمت از زندگی باعث شد این حس‌ها رو تجربه کنی. لطفاً منو ببخش. من تو رو می‌بینم، دوستت دارم و سپاسگزارم که هنوز با منی. تو امنی، و من قول می‌دم از این به بعد با مهربونی و مراقبت با تو رفتار کنم.»🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹🌹🌹🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چه چیز بدی توش بود؟؟؟ دلش خواسته استوری از بچه اش بذاره شما بیشتر مراقب بچه ات باش حتی توی جمع خانوادگی منم خیلی بدم میاد کسی بچمو بزنه خیلی شدید برخورد میکنم

آنه تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت؟؟؟؟؟ 

مادرم هرگز تو دعواهای من دخالت نکرد 

الان که بزرگ شدم تفاوت میبینم بین خودم و بقیه 

همیشه وقتی بچه بودم ازش طلبکار بودم چرا پشتم در نمیاد 

الان روزی ده بار میگم مرسی که گذاشتی خودم از پس خودم بربیام

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙
اره حال میده

توقع بیشتری ازت نمیره چون عقلت کوچیکه

ن تو خوبی

خوب بچت بزنن چه حس خوبی داره

انشالله سرت بیاد

اشکال نداره اینقدر من داستان داشتم با پسرام و بچه های خواهر و برادر خواهر شوهر الان بزرگ شدن

ن خوب بچه من داشت گریه میکرد شدیددد

به عنوان خاله نیومد یکم دلداری بده ارومش کنه

رفته بود قیلون کشیدن

من با مامانم و داداشم بچه رو اروم میکردیم

خب چه چیز بدی توش بود؟؟؟ دلش خواسته استوری از بچه اش بذاره شما بیشتر مراقب بچه ات باش حتی توی جمع خا ...

☹️☹️ هییی

ن خوب بچه من داشت گریه میکرد شدیدددبه عنوان خاله نیومد یکم دلداری بده ارومش کنهرفته بود قیلون کشیدنم ...

گلم میدونم چی میگی خودشون رو میزنن به بی خیالی منم از این رفتارا برا بچه هام داشتم ولی میگم میگذره ماشالله پسره خواهرت بچه که نیست خودت ببش بگو خیلی دوستانه

فکر کنم به خاطر چیز دیگه ای ازش ناراحتی 

وگرنه اینجا کار بدی نکرده به نظرم

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

چیز بدش اونجاست ک به پسر 16 سالش میگفت نباید کوچکتر از خودشو بزنه

والا همین شماها یکی به بچتون چیزی یگه آتیشش میزنین حالا حمله به استارتر میکنید ک چیزی نشده😐😐😐😐😐😐

مراقب بچه ات باش نزار هم فحش بده 

نمیتونی خواهر و خواهر زاده ات عوض کنی

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿