2777
2789
عنوان

امروز با همسرم رفتیم دفتر یکی از دوستاش اونجا ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1854 بازدید | 46 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز رفتارت طبیعی بوده و هرکسی هم باشه یه مقدار شوک میشه، و خاطرات زنده میشه. به خودت مسلط باش. هروقت یادش افتادی فقط یه فاتحه بخون و تصور کن فوت کرده، من این روش واقعا روم جواب داده

چجوری کساییو پیدا میکنید ک قصد ازدواج دارن من اصلا همون دوست معمولیشم نمیدونم پیدا کنم میشه یه راهنم ...

اون که پسر دایی دوستم بود از طریق دوستم باهام اشنا شدیم.

همسرمم که اتفاقی باهاش اشنا شدم و اصلا قصد ازدواج نداشتیم ولی یهویی پیش اومد .

باز خداروشکر همون نبود

منم یه وقتایی یاد دوست پسر قبلیم میفتم با نامردی یه دختر ازش جدا شدم و دلم میگیره

زمان بده به خودت

کم کم یادت میره

لطفا پیام خصوصی نفرستید. متشکرم
اگه راهی بلدین بگین تا انجام بدم و اروم بشم واقعا خیلی حس بدیه. من واقعا فراموشش کرده بودم هیچی ازش ...

به نبودن شوهرت فکر کن البته خدای نکرده بعد با فکر داشتنش اروم میشی. چون همسرت پیشته و داریش ولی اون نیست اینطور میشی

ما خیلی با دوستای همسرم صمیمی هستیم و باهم گردش و مسافرت و ... میریم. امروز رفتیم دفتر یکی از دوستا ...

خودشه؟؟؟؟ 

یا اشتباه دیدی؟؟؟

شاید زندگی سخت باشه، اما توام همینطوری.
از چند سالگی دوس پسر داشتی? ٢سال باهاش دوس بودی دوسال بعدش با بعدی , بعد ٤سال دوس. ینی ٨ سال چندسا ...

متولد ۷۰ هستم.

۲۰ سالگی با اون اشنا شدم تا ۲۲ سالگی 

۲۴ سالگی هم با همسرم دوس شدم.

امسالم عقد کردیم

چجوری کساییو پیدا میکنید ک قصد ازدواج دارن من اصلا همون دوست معمولیشم نمیدونم پیدا کنم میشه یه راهنم ...

🤣🤣🤣🤣

به همین سوی چراغ قسم کاربر قدیمی ام😃والا بوخودا   تیکر بارداریم نیست
دو روز دیگه یادت میره،بدی هاشو برای خودت یه بار مرور کن، و علته جداییتون،خوبی های شوهرت رو برای خودت ...

واقعا تو این چندساله اصلا بهش فکرم نمیکردم اما امروز بعد این اتفاق کلا ذهنم مشغول اون شد