2777
2789
عنوان

انتخاب رشته

81 بازدید | 7 پست

بچه ها کمک کسی میدونه انتخاب رشته بر حسب سوابقو کجا باید بزنم و اینک از با ازمون جداست؟؟اخه من هر چی در ادامه کدها ...کدهای بر حسب سوابقو مژزنم قبول نمیکنه

دانشگاه ازاد وسراسری ی سامانه انتخاب رشته دارن اصلیه نوشته باآزمون ینی کنکور....ی سامانه دومم دارن هردو ک ا سوابق تحصیلیه همه مدارکی ک موقه ثبتنام میخادو ببر کافی نت با ی قطعه عکس برو انتخاب رشته با سوابق روانجام بده هم ازادهس هم سراسری...پیام نورم ک کلن سوابقیه

عاشقتم کاربر غلاغسیاه😍از96 خاننده خاموشم.         اِی آسمان! اِی آسمان به سوزِدِل من گواه باش؛که اَز دَست غَم به کوه وبیابان گریختم      داری خبر ک شب همه شب دور از آن "نِگاه"مانند شمع سوختم و اشک ریختم....😔(فریدون مشیری. همایون شجریان. عشق پاک)        ‌‌‌ ‌‌‌‌‌             همتونومیشناسم.تازه چن نفرتون فامیل وآشنایین😈😈

یعنی دانشگاه ازاد که تاشهریوروقته

ینی پیام نور و غیرانتفاعی

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن سراسری منظورمه

نداریم همچین چیزی

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
ی انتخاب بر حسب ازمون داریم یکی بر حسب سوابق تحصیلی دیگ

منکه نشنیدم