2777
2789

خاطره نشون دهنده سبک زندگیشون باشه ونشون بده چقدرپیشرفت فرهنگی وتکنولوژی وایناداشتیم هرچی شنیدین که خداشکرکردین اون موقع به دنیانیومدین...

زایمان توخونه که مادربزرگم دوتاازبچه هاشومجبورشده توخونه دنیابیاره

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادربزرگه مادرم گویا ۸ ساله عروسی میکنه بعد چند سال باردار میشه یه دختر دنیا میاره، میره بیرون خرید کنه وقتی بر میگرده میبینه دخترش در اثر گرما و بی ابی تلف شده ، طفلک خودش ده سالش بوده اصلا نمیدونسته بچه چیه ...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی

مادرم میگه زمان بچگیش مدرسه ک میرفته و تو روستا هم بودن بهشون تغذیه میدادن نمیدونم بیسکوییت و پرتغال و اینجور چیزا...اونوخت من میرفتم مدرسه یه شیر بهمون میدادن ک اکثرا یخ زده بود

ی پیرمرد تو روستامون بود میگفت ی بار زمان جوونیاش سر زمین بوده که یهوویی بهش میگن فلان دخترو برات گرفتیم و چند روز دیگه عروسیته

میگفت خودم اصلا خبر نداشتم

اقایون خواهشا ن منو ریپلای کنید ن وارد تاپیکم بشید

قالی رو حتما باید میدیدیم خوابش از کدوم طرفه،بعد پهن میکردیم که موقع جارو زدن با جارو چوبیا ،کمرمون رگ به رگ نشه😁

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

ن خودم شنیدم دهه پنجاه البته توروستای پدری عروس دقیقامثل کلفت خونه بوده حق رفتن خونه پدرزیادنداشته,بایدافتابه دستشویی پدرشوهروپرمیکرده وحتمابایدقبل طلوع خورشیدبیدارمیشده وکل کارهای خونه اون موقع مثل نون پختن رسیدگی به دام وخونه وبچه و...

پدرشوهرم میگفت تو روستاشون اب خیلی کم بوده یه جا اب چاه بوده واسش سقف و دیوار کاهگلی میزنن که زنا اونجا میرن راحت باشن یه بار یازده تا دختر باهم رفتا بودن اب بیارن سقف میریزه دخترا زیره کاهگلا میمونن گفت روستامون عذا شد یازده دختر باهم مردن به خاطره اب 

خانواده مادر بزرگم و پدر بزرگم جفتشون ترکن

فقط چون مادر بزرگم تهران بزرگ شده لحجه نداشته 

خانواده پدر بزرگم چون از تبریز اومده بودن و فارسی خوب بلد نبودن

که عموی بابام به مادر بزرگم با جدیت میگه

زن داداش 

در را ببند

مادر بزرگمم میگفت از خنده غش کرده بودم

از خنده 😂😂😂

بهش گفتم اینجا دیگه لازم نیست مثل کتاب درسی بگی که

باید بگی در رو ببند

بگو میخوام برم

نه میخواهم بروم

من همونم که خدا به فرشته هاش گفته این هرچی خواست بهش ندید
مادرم میگه زمان بچگیش مدرسه ک میرفته و تو روستا هم بودن بهشون تغذیه میدادن نمیدونم بیسکوییت و پرتغال ...

آره مامانم میگه روزی یه مشت پسته و یه میوه درشت میدادن.

یا موقع عید تو هر محله ای از طرف رژیم بساط میکردن به هر خانواده ای عیدی و پول میدادن.

خدای بزرگ من در رنج و سختی هستم، درحالیکه تو مهربانترینِ مهربانانی...                                                                                                                         �🍀🍀🌺🌼🌸🌸🍀🌸🌸🌼⭐دوستای من،خواهرای خوبم ، اگه من پست تو هر تاپیکی گذاشتم صرفا جهت شوخی و لبخند زدن شماهاست،لطفا اگه خوشت نیومد ریپلای نکن و بگذر😉⭐                             امضاء:مریم ریزه میزه سابق

چراغ نفتی هایاوالورکه وسیله ی گرمایشی خونه بوده الان پکیج ورادیاتورو...نمیذاره زمستونوبفهمیم...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

مادربزرگم تو روستا بوده. الان 90سالشه. میگه تو 8سالگی عروس شده. میگه چندتا بزرگتر از داماد قول گرفتنت دوسال دست بع عروس نزنه از بس بچه بوده

تعریف میکنه همین داماد ترو خشکش میکرده حموم میبره موهاشو گیس میبافته مواقع بارون و برف بغلش میکرده سیلاب نبرتش

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن
مادربزرگم تو روستا بوده. الان 90سالشه. میگه تو 8سالگی عروس شده. میگه چندتا بزرگتر از داماد قول گرفتن ...

عزیزمممممممم