2777
2789
عنوان

افسردگی بخاطره بی پولی و شرایط سخت

2998 بازدید | 36 پست

خیلی دارم اذیت میشم از طرفی بچه دار شدم داغونم همش گریه ناامیدی انقدر غصه خوردم دریچه قلبم گشاد شده خواهرمو بقیه رو میبینم داغون میشم بریدم،بچه ضعیفه توشکمم دکتر گفت چرا بسلامتیت خوردوخوراکت اهمیت نمیدی چی بگم بهش افسردگی شدید گرفتم

میشه واسه سلامتی و شفاعت بابام صلوات بفرستید حالش اصلا خوب نیست منم دعاتون میکنم❤💋کاربر قدیمی فریا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این نیز بگذرد.....

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....
خدا باعث و بانیش رو لعنت کنه منم از ترس از آوردن بچه دومم منصرف شدم

اصلا بچه نیار خیلی شرایط سختی کامپیترو فروختم رفتم غربالگری 

میشه واسه سلامتی و شفاعت بابام صلوات بفرستید حالش اصلا خوب نیست منم دعاتون میکنم❤💋کاربر قدیمی فریا
عیزم یه خرده قتاعت داشته باش و یثب این مسایل فک نکن  حداقل ب خاطر بچت  ایشالله روزیشو با ...

کاره شوهرم درست بشه باز سرکار بره دیگ نمیدونم چیکار کنم 

منم همینطورم خیلی تو فشارم

به اندازه من نه بخاطره دارو غربالگریا کامپیوتر فروختم از اونم تموم شد