2777
2789
عنوان

افسردگی بخاطره بی پولی و شرایط سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2998 بازدید | 36 پست
چله سوره واقعه رو بگیر حتما نتیجه میگیری باخدا درد و دل کن بگو خودم و بچمو بت سپردم تو مواطبمون باش& ...

بدونی تو این7ماه بارداری چیا کشیدم به هرفامیل بخاطره پول ازمایشا روانداختم همه هم داشتن ندادن مجبور به فروش  وسایل خونه شدم اونم تموم شد اصلا روحیه ندارم یک نفر از نزدیکترینم دستمو نگرفت تو این شرایط

میشه واسه سلامتی و شفاعت بابام صلوات بفرستید حالش اصلا خوب نیست منم دعاتون میکنم❤💋کاربر قدیمی فریا
عزیزم شرایط سخت برای خیلی ها پیش میاد.منم برا زایمانم حتی یه وسیله ۶۰۰تومنی فروختیم و کلی قرض کردیم. ...

منم میزناهارخوری جهازمو با کامپیوترمو فروختم تا ازمایش دارو سونو بدم گفتن بخاطره قلبت باید سلفری بدی ندادم نداشتم بدم انقد افسردم پژمردم  حتی بیشتراز گلی پژمرده فامیلامم نامردن

میشه واسه سلامتی و شفاعت بابام صلوات بفرستید حالش اصلا خوب نیست منم دعاتون میکنم❤💋کاربر قدیمی فریا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دخترعمم شرایط زندگیش از تو خیلیییییی سختتر بوده بخاطر فقر تا پای طلاق با شوهرش رفت ...بخدا اینقد گریه میکرد چون شوهرش نمیتونست خونه اجاره کنه بهش گفته بود برو اینجوری پیر میشی پیش من😢نون خالی نداشتن که بخورن .....ولی مردم نزاشتن طلاقش بده  به هر سختی بود قناعت کردن و شوهرش کار کرد خداهم دلش سوخت الان خداروشکر وضعشون خوبه خونه و ماشینم دارن سنشم ۳۰سالشه

عزیزم روزای بد برا همه بوده و هست ...توکل کن به خدا انشالا که شوهرت ی روزی پیدا کنه❤

عزیزم دخترعمم شرایط زندگیش از تو خیلیییییی سختتر بوده بخاطر فقر تا پای طلاق با شوهرش رفت ...بخدا این ...

شوهرم بیکاره منم خیلی وقتها ب طلاق فکرمیکنم ولی خانوادم پشتم نمیمونن واسه همین زندگی نمیکنم فقط زندم.بی پولی نداری سخته خیلی سخته 

منم میزناهارخوری جهازمو با کامپیوترمو فروختم تا ازمایش دارو سونو بدم گفتن بخاطره قلبت باید سلفری بدی ...

عزیزم انشالله خدا کمکت کنه.امیدتو از دست نده به فکر بچت باش به عشق اون زندگیتو شاد کن

دست خودم نیست شوهرم بیکار شده بخاطره دارو ازمایشات کامپیوتر فروختم ک اونم تموم شد 1ماه دیگ زایمانمه ...

انشاا... درست میشه خدابزرگه به خود خدا واگذارکن همه چیز رو . انشاا... خداکمکتون کنه ماهم که سرکار میریم حال و روزمون ازنظرمالی همینه

عاشق دوچرخه 🚴‍♂️🚴‍♂️🚴‍♂️ و تفریح و گوش دادن به موسیقی خصوصا عشقم ❤معین❤