2777
2789
عنوان

افسردگی بخاطره بی پولی و شرایط سخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2998 بازدید | 36 پست
الان بیکازه شوهرت؟؟؟

بله تازه گیا فهمیدم سیگارم میکشه باور کن اگ حامله نبودم شاید تاحالا زنده نبودم چون اصلا قوی نیستم تحملم سراومده 

میشه واسه سلامتی و شفاعت بابام صلوات بفرستید حالش اصلا خوب نیست منم دعاتون میکنم❤💋کاربر قدیمی فریا
عزيزم برات دعا ميكنم ك شرايطت درست شه، الان تقريبا همه يجورايى درگير اين مسائل هستن

ممنونم شرایط سختی بی پولی بیکاری

میشه واسه سلامتی و شفاعت بابام صلوات بفرستید حالش اصلا خوب نیست منم دعاتون میکنم❤💋کاربر قدیمی فریا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله تازه گیا فهمیدم سیگارم میکشه باور کن اگ حامله نبودم شاید تاحالا زنده نبودم چون اصلا قوی نیستم تح ...

بخاطر بچتم ک شده بای د قوی باشی 

ایشالله ک میره سر یه کار خوب 

و زندگیت رونق میگیره

ماهم همین طور هستیم حداقل به بچه ات رحم کن 

دست خودم نیست شوهرم بیکار شده بخاطره دارو ازمایشات کامپیوتر فروختم ک اونم تموم شد 1ماه دیگ زایمانمه چ خاکی به سرم بگیرم 

بخاطر بچتم ک شده بای د قوی باشی  ایشالله ک میره سر یه کار خوب  و زندگیت رونق میگیره

انشاالله خدا از دهنت بشنوه

حق دارى واقعا ،خدا بزرگه،سعى كن اگه ميتونى بعد بچه واسه خودتم ١كارى جور كنى

از خدامه بقران پیدا کنم100%میرم

چله سوره واقعه رو بگیر حتما نتیجه میگیری باخدا درد و دل کن بگو خودم و بچمو بت سپردم تو مواطبمون باش 

امید داشته باش قدم بزن بیرون برو به شوهرتانرژی مثبت بده تاثیرش برمیگرده بتون و کار پیدا میشه شک نکن گلم

امکان نداره خدا دست خالی بذارتون تا زایمان  ببین کی گفتم عزیزم حتماااا خدا روزی بچه رو میرسون ...

خداکنه من که بکل ناامید شدم.