2777
2789
عنوان

راه حلتون چیه؟

200 بازدید | 28 پست

دوستان شماهم وقتی از حرف یا شوخی یکی ناراحت بشین هی تو دلتون اون حرف رو ردو بدل میکنین یا فقط من اینطوریم؟دیشب خواهرشوهرم با شوخی یه حرف بی ربط زد یعنی از صبح همش دارم به اون حرفش فکر میکنم شوهری میگه شوخی کرده اما من میگم خواسته تو شوخی یه تیکه بندازه بهم خودمم باردارم و اینجور ناراحتیا برام خوب نیست 

چکار میکنید که حرف یکی عین خیالتون نباشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همون لحظه به روش نیارم تا یه هفته همش خودخوری میکنم...ولی اگه همون لحظه بگم از ذهنم پاک میشه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

منم مث شمام...یعنی تا صب هی تو ذهنم میاد تیکه ی طرف هر سری براش جواب میتراشم میگم چرا اینو نگفتم بهش چرا اونو نگفتم بهش..اخرش هم گریه ام میگیره.ادمای احمق خیلی زیادن

میشکنم در خود..و تو حتی نمی آیی خرده های مرا جمع کنی..من تو را فریاد میکشم و تو سکوت را میپسندی...در میان همهمه ی این روزها ،چونان حشره ای کوچک اسیر باتلاق غم ها شده ام و مرا یارای بیرون کشیدنم نیست...این روزها ،ثانیه هایم چونان مردابی ست ک زندگی را یادش رفته است..دلم یک زندگی عمیق میخواهد نه زنده بودن محض..این روزها هرکسی جز تو مرا خوشحال می کند و من فراموش میکنم که دردی عظیم در خانه ی دلم آشیان کرده..و فراموش میکنم ک من یک زن هستم و تو خواهان زنانگی...درست زمانی که میدانم تو درمیان مردانگی های روزگار نامردترین مردانی....

چون بارداری حساس شدی میشه گفت یه مقدار این فکرا واسه همین وضع بوده ولی از خانوما بعید نیس که در لوایِ شوخی تیکه هم بپرونن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
منم همینطورم ولی خیلی بده اینجوری همش آدم حرص میخوره

برای روح وروانِ خودت ارزش،قائل باش و غصه نخور

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
چون بارداری حساس شدی میشه گفت یه مقدار این فکرا واسه همین وضع بوده ولی از خانوما بعید نیس که در لوای ...

اره منم میگم که حتما یه قصدی داشته از این حرف چون بی ربط بود