2777
2789
عنوان

راه حلتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 28 پست

😭😭😭😭 وای یکی بمن یاد بده منم افتضاحم،هرچی هم توحالت خوب تلاش میکنم این مشکلو رفع کنم بازم نمیشه...اگه بدونی چه کتابایی خوندم چقد مطالعه چقد مشاوره،اما خوب نشدم،و چقدر عذاب اوره،متنفرررررم ازین اخلاق😵😰

من هیچکس نیستم...واین قدرت من است💪💪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ک نمیبخشمشون به خصوص اون حرفا و کاراشون از عمد بوده اصلا هم نمیفهمم ینی چی که ببخش تا آرامش بگی ...

والا آره عوض اینکه وضعین آدمو درک کنن کسیم چیزی بگه نزارن ناراحتی پیش بیاد خودشون شدن درد واسمون

😭😭😭😭 وای یکی بمن یاد بده منم افتضاحم،هرچی هم توحالت خوب تلاش میکنم این مشکلو رفع کنم بازم نمیشه. ...

یعنی بعضیا اونقدر تو کمال خونسردی یه جواب دندان شکن میدن و اصلانم ککشون نمیگزه من موندم ما چرا اینطوریم آخه

خیلی سعی میکنم اما تا گریه نکنم آروم نمیشم خیلی حرص خوردم از صبح

بیخیال باش حرفِ دیگران نباید باعث بشه که توخودتواذیت کنی 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
بهش میگن نشخوار ذهنی. سعی کن خودتو متوجه چیز دیگه کنی چون خیلی انرژی ازت میگیره ذهنت رو معطوف مورد د ...

ممنون گلم خیلی سعی میکنم که اصلا محل بهش نزارم دیگه تصمیم گرفتم حتی جواب شوخیای کوچیکشم ندم

یعنی بعضیا اونقدر تو کمال خونسردی یه جواب دندان شکن میدن و اصلانم ککشون نمیگزه من موندم ما چرا اینطو ...

ارره،من بعدش که میام میگم چرا اینو گفت،من اینو نگفتم،منظورش حتما به من بوده،انقد خودمو میخورم معده دردمیشم کاش بلد بودیم ماهم خونسرد همونجا جواب بدیم

من هیچکس نیستم...واین قدرت من است💪💪
اگه همون لحظه به روش نیارم تا یه هفته همش خودخوری میکنم...ولی اگه همون لحظه بگم از ذهنم پاک میشه

آره همون لحظه اول باید بزنی تو دهنشون که ادامه ندن وگرنه عادی میشه براشون 

پدرشوهرم همیشه میگه حرف رو با شوخی به آدم میگن 

میشه بگی چی گفته؟

داشتیم بازی میکردیم دورهم با جوونا یه لحظه پسرش بحث انداخت اونم به شوخی بود منم گفتم ببین پسرت مارو توجمع راه نمیده گفت ما راه بدیم عوضش رشوه میگیریما منم گفتم ببین دردمونو به کی گفتیم خودش بلند بلند خندید بعد برگشت با صدای بلند به شوهرم گفت زنتو جمعش کن 😳

ممنون گلم خیلی سعی میکنم که اصلا محل بهش نزارم دیگه تصمیم گرفتم حتی جواب شوخیای کوچیکشم ندم

برعکس جواب بده  جواب دادی تمام میشه دیگه تو خونه بهش فکر نمی کنی کاش اینو گفته بودم کاش اینکار رو کرده بودم و هی تو ذهنت باهاش درگیر باشی 

تا گفت جواب میدی و پرونده رو تو ذهنت می بندی

برعکس جواب بده  جواب دادی تمام میشه دیگه تو خونه بهش فکر نمی کنی کاش اینو گفته بودم کاش اینکار ...

راس میگی جوابشو بدم سبک میشم هروقتم یادم بیوفته دلم آروم میشه فقط نمیدونم این جوابای بهتر چرا بعدا به ذهن آدم میرسه😂