2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.من از همین نی نی سایت که خیلی تعریفشو میگفتن رفتم دکتر ارتیاعی چون یه مدت نوک انگشتام گزگز میکرد گفتم اگه چیزی باشه زودتر برم تا دیر نشده،خلاصه که رفتم و دیدم بقیه هم از اینترنت تبلیغ نی نی سایت و کلا تبلیغ انگار  اومدن .هیچی حدود ۲الی۲ونیم ساعت منتظر نشستیم دیدیم هرکی میاد میگه نوار مغزی باید بگیری من تعجب کردم آخه هرکی یه مشکلی داره همه که نباید نوار بگیرن  ،خیلی تعجب کردم ولی چون راهم دور بود نشستم تا نوبتم بشه خلاصه تا رفتم و دوتا کلمه  تو ضیح دادم گفت باید نوار مغز بگیری گفتم پس اگه میشه تو دفترچه ام بنویسید برم انجام بدم نتیجه اشو بیارم گفت نه نمیشه حتما باید خودم انجام بدم حالا قیمت نوار مغز چقدر؟۶۰۰هزارتومن ،یعنی با پول ویزیت که ۱۳۰هزار تومن بود از هرمریض سالم و بیمار ایشون ۷۳۰هزارتومن پول میگرفت.هیچی هرچی گفتم تو دفترچه ام بنویسه ننوشت.منم که فهمیدم همه اش خالی کردن جیب مردمه برا یه گز گز دست وخودم فهمیدم برا استفاده زیاده موبایله اومدم بیرون ،گفتم بیام بقیه هم بدونن.تا نرن اونجا الکی بگه نوار مغز بگیر ۷۳۰هزارتومنم بگیره هیچی به هیچی.چون تبلیغشو تو نی نی سایت دیدم گفتم بیام به بقیه هم بگم.

سلام عزیزم.من از همین نی نی سایت که خیلی تعریفشو میگفتن رفتم دکتر ارتیاعی چون یه مدت نوک انگشتام گزگ ...

خیلی ممنون من پدر م‌ سکته مغزی کرده میخواسم ببرمش پیشش خدا عمرت بده خدا لعنت کنه اونایی که به خاطر چندر غاز پول جون مردمو بازی میدن و تبلیغ میکنن خدا لعنتتون کنه

دکتر جراح مغز و اعصاب و پارکینسون کسی یه که خیلی از بیمارانش مشکل حرکتی دارند عمل کردند یا پارکینسون دارند و ناتوانند. ولی مطب ایشون سر خیابان مطهری توالت فرنگی نداره ، سرویس بهداشتی نه دستمال داره نه مایع دستشویی. انقدر هم مطب بوی چاه میده حال به هم زنه.