2777
2789
عنوان

آخه چادر با کفش اسپرت!؟!؟!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 35 پست
عزیزان لطفا به هرکسی نگید مذهبی و اینجوری چهره ی دین ومذهب رو خراب نکنید اینا اسمشون مذهبی نیس به خد ...

خب منم از این عصبی میشم ک فقط ب زبون مذهبین ن ب رفتار اصلا توی قرانم گفته در کار دیگران جستجو نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجبار تو این موارد که اشتباهه کاملا و حرفی درش نیست... اما یه خانم چادری که چادر رو بعنوان پوشش دائمی انتخاب کرده همیشه باید شلوار پارچه ای با کفش تق تقی پاش کنه؟؟؟

صلّی الله علیک یا اباعبدالله... چرا به داد دل من نمیرسد اشکم؟ بخوان برای نگاهم نماز باران را...
اجبار تو این موارد که اشتباهه کاملا و حرفی درش نیست... اما یه خانم چادری که چادر رو بعنوان پوشش دائم ...

همینو بگو.من از۱۰ سالگی چادر میپوشم.الانم با کفش اسپرت و شلوار لی  میرم بیرون.قراره چادر پوشش و حجاب باشه نه اینکه باعث اذیت بشه.

استارتر توهم با شوهرت صحبت کن.چادر حرمت داره به زور نپوش.تا وقتی خودت نخای نپوش.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ