2777
2789
عنوان

به نظر شما کار درست چیه؟

52 بازدید | 9 پست

سلام

من خودم شاغلم و درامد دارم میخوام بدونم تو زندگی مشترک برای خرید های شخصیم از درامد خودم استفاده کنم یا همسرم باید برام بگیره

مثلا لباس و ...

بهش بگم برام بخره؟

اگه بگه خودت درامد داری خودت بخر چی؟

کار درست چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار درست اینه قبل ازدواج اینارو با همسرت مطرح کنی ک شاغل بودن من ب این معنی نیس خرج من کامل پای خودم ...

یه روز بهم گفت اگه من نتونم کار کنم و تلاش کنمو کار پیدا نکنم چی 

حس میکنم با این دید یه جورایی داره میگه خرجتم با خودته!!

یه روز بهم گفت اگه من نتونم کار کنم و تلاش کنمو کار پیدا نکنم چی  حس میکنم با این دید یه جورای ...

متاسفانه مردی ک از اول با دید اینکه  ی خانم کارمنده میاد خواستگاریش قطعا همچین فکری داره

...
کار درست اینه که با کمک هم زندگی مشترک رو بچرخونید من خودم پول داشته باشم از کسی پول نمی گیرم

ولی بعضیا سو استفاده میکنن از این مورد

از طرفی همیشه میگن مردوقتی ازش درخواست میکنی و یا چیزی برات میخره خودش حس خوبی داره 

اگه بخوامم خودم از درامد خودم مصرف کنم فکر میکنم این حس براش به وجود میاد که نمیتونه حمایت کنه 

متاسفانه مردی ک از اول با دید اینکه  ی خانم کارمنده میاد خواستگاریش قطعا همچین فکری داره

میدونی چند بار ازم پرسیده برا کار حقوقت چطوره کی افزایش حقوق داری و...

برا همین  ذهنمو درگیر کرده

سلام 

این یک توافق دو طرفه است بستگی به همسرتون داره بعضی مردها حس مسئولیت شون بالا است و خودشون همه هزینه های زندگی رو تقبل می کنند یعضی مواقع برای اینکه به یک نفر فشار نیاد میشه هزینه ها رو تقسیم کرد مثلا اقساط از حقوق یک نفر و هزینه های جاری از حقوق دیگری, اما بخشی از در آمد تون رو همیشه پس انداز کنید برای خودتون برای روز مبادا . تو زندگی مشترک اگر وسیله ای برای استفاده خریدین , مثلا جارو برقی و ..... فاکتورش رو نگه دارین . اگر منزل خریدین سند منزل رو 3 دانگ 3 دانگ بگیرید به نام خودت و همسرت . 

پیشنهاد میکنم هر ماه بسته به میزان در آمد تون سکه طلا بخرید . رب یا نیم یا تمام , فرقی نمیکنه . اینطوری ارزش پس اندازتون افت نخواهد کرد .