2777
2789
عنوان

چایی+هل+دارچین

724 بازدید | 17 پست

سلام خانوما ،برای پذیرایی 

گل سرخ و هل و دارچین ک رو میز چیده میشه ،

خود مهمان باید تو چاییش استفاده کنه یا میزبان از قبل تو قوری دم کنه (پس چرا رو میز باید گذاشت)

تو فنجونم ک نمیشه 

کلا میشه منو اگاه کنید لطفا 

تو قوری وارمر دار سر میز اب جوش باشه یا چایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل یک غوری جدا دم کنه  سر هر لیوانو کمی خالی بزار ببر سرمیز بگو داخلش چیه و تعارف کن که اگه دوست داره بریزن

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤

تو قوری وارمر دار باید چایی باشه ،من هل و دارچین رو توی چای دم میکنم میتونی واسه تزئین غنچه گل محمدی رو بعدا بندازي تو فنجون مهمون 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤
من با هل و گاهی دارچین دم میکنم تو استکان چای هم یه دونه غنچه گل میندازم

منم همیشه خودم دم میکنم ،ولی الان مساله اینه مهمون ک دارم تکلیف چیه ،اگ خودم دم کنم جدا پس معنی نداره سر میزم باشه ،اگ نکنم مهمون خودش بندازه تو فنجونش 😕

من از چای های کیسه ای هل یا چای کیسه ای دارچین یا چای کیسه ای بهارنارنج گرفتم برای مهمانها استفاده میکنم کلی هم خوشون میاد چندنمونه چای کیسه ای با طعم های مختلف گرفتم بعضی اوقات ازمهمانها هم میپرسم کدوم چای براشون دم کنم و میپیسندن چای زعفران هم عالیه طعمش

منم همیشه خودم دم میکنم ،ولی الان مساله اینه مهمون ک دارم تکلیف چیه ،اگ خودم دم کنم جدا پس معنی ندار ...

من واسه مهمون هم همینو انجام میدم هیچوقت هم نمیذارم هل و دارچینو رو میز 

فقط کنار قند گل سرخ میذارم

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش
دو ثانیه کفاف میده ؟؟کدر نمیکنه چاییشونو 

اره دیگ تا بشینن سر گرم‌احوال پرسی بشین دم‌کشیده😂کلا هل و دارچین رنگ چاییو تغییر میده ب نظرم...ولی خب اگ دوس دارن طعمش مهمتره😍

خــــــدا...بــزرگتــر از درد هــــای ماســت رفیــــــــق❤
داخل یک غوری جدا دم کنه  سر هر لیوانو کمی خالی بزار ببر سرمیز بگو داخلش چیه و تعارف کن که اگه د ...

همون موقع پذیرایی؟؟من چایی ساده بریزم اونا گلی ،بهی،لیمویی چیزی بریزن ،پ نیاز نیس دم بکشه؟؟

همون موقع پذیرایی؟؟من چایی ساده بریزم اونا گلی ،بهی،لیمویی چیزی بریزن ،پ نیاز نیس دم بکشه؟؟

ببین کارتو سخت کن شایو کسی چای طعم دارنخواد شما یه تعدا چای طعم دار بریز یه تعداد معمولی بهشون بگو هرکی هرجورخواست برداره

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤
ببین کارتو سخت کن شایو کسی چای طعم دارنخواد شما یه تعدا چای طعم دار بریز یه تعداد معمولی بهشون بگو ه ...

باور کن فقط گیج اینم ک ،کاربرد این مخلفات(گل سرخ،بهار نا نج،به )چیه موقع سرو چایی