2777
2789
عنوان

شما حاضرین باهمچین کسی ازدواج کنین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 84 پست
پسرندارم ولی اینکه اعتقادات طرف مقابل چی باشه بهش احترام میذارم کی میدونه بنده عزیزخداکیه؟؟؟شایدهمون ...

من گاهي تو خيابون يه خانم فوق العاده بي حجاب ميبينم كه بچش بغلشه خيلي حسرت ميخورم شايد بنظر مسخره بياد اما ناخوداگاه ذهنم ميره به سمت اينكه اون حتما با اون وضعيتش از من چادري خيلي پيش خدا عزيزه كه خداوند نعمتشو به راحتي بهش عطا كرده😔😔😔شايد مسخره باشه اما اين هميشه تو ذهنم هست😔

خداياشكرت....❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهرم آدم‌مذهبی و بسیار حساس رو‌حجاب یکی من‌ عروسش شدم که زیاد به حجاب اعتقادی ندارم ... حالا برادر شوهرمم با ی دختر خارجکی دوس شده 🥴 عاشقشه میگه میخوامش ... میخوام بگم زیاد خودتون اذیت نکنید چون شما انتخاب نمیکنین این پسرتونه که قراره انتخاب کنه😄

دقت کردید به یه چیزی؟ هیچوقت یه آقا نمیپرسه شما دوست دارید با پسری که عکس با شلوارک میذاره تو اینست ...

اصلا ربطی به پسند مردا و افکار مردسالانه نداره این مساله فرهنگ خانوادگیه که کسی تا چه حد پوشس رو رعایت میکنه و عموما ترجیح میدن عروس یا دامادی که قراره وارد خانواده بشه از لحاظ فرهنگ و تا حدی پوشش شبیه باشه.مثلا خانواده ما طوریه که اگه یه اقا هم عکس با شلوارک اینستا بزاره جزو اولویت هامون برای ازدواج حساب نمیشه چون حد پوشش خانواده ما برای اقایون این نیست

یه جمنای مغرور و خاص🥰

شايد حیا اینه رفتار کلام ادب پاک بودن  ازنظر هرکس حیا فرق داره

ی چیزایی تعریفه!نظرما توش دخیل نیست.

حیا این ابعاد رو شامل میشه بالاخره

ممکنه تو حدود هر بخش مناقشه باشه که ما این مناقشه رو با قانون اسلام حل می کنیم

ولی تو تعریف خود حیا و ابعادش که نمیشه چونه زد

اسلام گفته گردی صورت و دستا تا مچ! اینطور حرف زدن باعث نمیشه خفن و کول بی نظر بیاین صرفا نشون میده ...

منم دقیقا همون چیزی رو که شما گفتی تصویرسازی کردم :)))

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.

شوهرم دوست نداره در اینده برای پسرمم همچین زنی رو نمیپسندیم ولی این به سبک زندگیمون بر میگرده هر کی یه اعتقادی داره خوب و بدشو کار ندارم ما اعتقادمون اینطوریه 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞

قطعا من برای پسرم زن انتخاب نمیکنم پس معیارای خودمو نمیریزم قاطی معیارای پسرم😁

اما نظرمو بپرسه بهش میگم صد در صد یکی از معیارای مهمش بیخیال این تفکر باشه که زنش با حجاب باشه چون تو خانواده پذیرفته نمیشه و خودش معذب میشه

خدایا تنها ارزوم سلامتی و سربلندی دو قلوهامه ❤️❤️❤️
ی چیزایی تعریفه!نظرما توش دخیل نیست. حیا این ابعاد رو شامل میشه بالاخره ممکنه تو حدود هر بخش مناقش ...

اگه دختر اسلامی نبود چی حیا نداره 

مسیحی باشه حیا نداره 

فقط اسلامی ها حیا دارن؟ 

"مردم خواب هستند پس هنگامی که می‌میرند، هشیار می‌شوند"
اصلا ربطی به پسند مردا و افکار مردسالانه نداره این مساله فرهنگ خانوادگیه که کسی تا چه حد پوشس رو رعا ...

من کاری به فرهنگ خانوادگی ندارم.

اون یه مسئله دیگه است.

من میگم ما زنها باید اونطوری باشیم که خودمون دوست داریم نه اینکه خودمون رو تغییر بدیم به اون چیزی که مردها دوست دارن.

من خودم اصلا اینستا ندارم.

ولی کلا خیلی دیدم خانم ها تاپیک میزنن که مردها چطور دختری رو دوست دارن؟موی بلند دوست دارن یا کوتاه؟

پسرها خانم چادری و باحجاب دوست دارن یا بی حجاب.

من میگم انقدر اینو تو ذهن خودمون فرو نکنیم که مردها چی دوست دارن.

حالا نمیدونم استارتر برای چی اینو پرسیدن.

کلی گفتم.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده