2777
2789
عنوان

بچه هاحالم خيلي بد

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 165 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه شب باید پاشم وسط خاب بیام اینور شیر بدم  

اشکال نداره پاشی شیر بدی، من پسرمو از ۴ماهگی توی اتاق جدا خوابوندم، شبی چند بار میرفتم و میومدم شیر میدادم و بهش سر میزدم، حداقل اینجوری میفهمی مشکل شوهرت دیدن بچه هست یا نخوابیدن کنار شما. اگه واقعا میخواد بچه رو ببینه، بچه اونطرفم بخوابه پس مشکلی نداره

بابا همش میگن ب خودت برس محبت کن اما من همه اینکارارو میکنم باز این حرام بیشتر بهش حال میده تا حلال ...

راست میگی مردی ک هر.........ه هستش هرکاریم کنی درست نمیشه

توبفکرخودت باش غصه داره امانخور پیرمیشی فردااین مرد میخادبدردت بخوره وقتی خدای نکرده دچار مرض شدی

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
اشکال نداره پاشی شیر بدی، من پسرمو از ۴ماهگی توی اتاق جدا خابوندم، شبی چند بار میرفتم و میومدم شیر م ...

من کنارشم هستم روشو میکنه اونور 

میگه من این طرفی خابم میبره کلا همش دنبال بهونه س ک پیش من نخابه 

همین الان دنبال اینو اونه فردا پیر شم ببین چیکار کنه

خداازش نگذره 

تقاص  کاراشوانشالله هرچه زودتر ببینه 

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
خب همین دیگه ن میتونم چیزیو ثابت کنم نه اینکه اینطوری نمیتونم ادامه بدم حالم ازش بهم میخوره با فکر ج ...

ببين علت سرد شدنش به شما چيه !شما كه رنگ پوستتون تغيير نكرده پس انتخابش شما بودين.متاسفانه بعضي خانوما تو لباس پوشيدن جلو بقيه مردا رعايت نميكنن وبيخيالن حتي شايد منظوري هم نداشته باشن مثله جاري شما كه ميگي به همسرش خيلي علاقمند هست ولي رعايت نميكنه مرد شما هم يكم از شما فاصله گرفته شايد ربطي به جاري شما نداره متاسفانه ذهنمون هميشه تو اين مواقع بدترين شكل كار ميكنه جلوشم نميشه گرفت يعني تو فكرمون ميتونيم كلي داستان بسازيم و پرو بالش بديم ميخوام بگم شايد يه درصد اشتباه فكريه شما باشه سعي كن افسرده نباشي شما هم واسه شوهرت زبون بريز مردا زن هاي شاد دوس دارن نه غرغرو منظورم شما نيستينا كلي ميگم .دليل خود ارضاييش هم اينه چون ازت رابطه نميخواد مجبور به اينكار شده ببين چه رفتاري چه كاري سردش كرده.عمرا نميتونه چشم داشته باشه رو زن برادرش با يقين اگر ميگي پس خيلي كثيفه خوب تحملش كردي تا حالا در غير اينصورت برگرد عقب پيدا كن علت و درمان كن رابطه تون

ببين علت سرد شدنش به شما چيه !شما كه رنگ پوستتون تغيير نكرده پس انتخابش شما بودين.متاسفانه بعضي خانو ...

بار اولش نیس قبلنم مچشو با دخترا و زنای دیگه گرفتم ک س ک س چت کرده باهاشون اینم یه رفتارایی داره جلو این جاریم ک خیلی برا من تابلوعه قبلا اینجوری نبود تازگیا اینجوری شده

ببين علت سرد شدنش به شما چيه !شما كه رنگ پوستتون تغيير نكرده پس انتخابش شما بودين.متاسفانه بعضي خانو ...

منکر این نمیشم ک غر میزنم چون یه ادمه فوق العاده عصبیه اصلا محبت کلامی نداره ن بغلم کرده ن بوسیده منو خیانتشم ک دیدم خانوادشم در اولویتن براش حرفای منم بهشون شک داره ک راست باشه یا دروغ اما حرف خونوادش یا همین جاریشو قبول میکنه اره همه ی این رفتاراش باعث افسردگی و غر زدن منه چون حالمو بهم میزنه