2777
2789
عنوان

بچه هاحالم خيلي بد

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 165 پست
ن بابا اون ک کلا ن هیکل درست درمونی داره ن قیافه ی خیلی خوشگلی ن تحصیلاتی فقط یه پوست سفید داره و یه ...

چرااینجوریع

خیلی عجیبه برام

همیشه مردایی ک زن دارن سمت زنای زشت ومزخرف میرن  ک واقعا زن خودشون خیلی خیلی سرترازاونه

من دوست پدرم با۴تابچه وعروس وداماد ونوه 

بایه خانمی دوست شدوازدواج کرد

یباردیدمشون توخیابون بخدا حالم داشت بهم میخورد انقدراین زن زشت بود ک حدنداشت ظرافت زنونه نداشت هیچ توسرش بخوره عین مردا ضمخت بود صورتش انگار ریش داشت😄😄😄😄😄😄😄😄

شیلا دختری زیبا،مهربون،توانا،پرانرژی،شاد،سختکوش  
این ک بدتره

خب همین دیگه ن میتونم چیزیو ثابت کنم نه اینکه اینطوری نمیتونم ادامه بدم حالم ازش بهم میخوره با فکر جاریم میره خود ا ر ض ا یی میکنه از کجا معلوم با فکر اونم با من س ک س نکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همینشم بده الان چ حال و روزی واسه تو درست کرده یعنی میشه خودش نفهمیده باشه

خودشو میزنه ب نفهمی یا شایدم فک میکنه اینقد زرنگه ک من نمیفهمم ولی چند بار بهش انداختم حالا یا نفهمیده یا خودشو ب نفهمی زده 

کمبود دارن اینطور ادما عقده این وگرنه ادم نرمال محاله اینکارو کنه

خوب گفتی واقعا ک عقیده این 

اصلامریضن خاک توسراااا😄

باورت میشه تاچندروزبعددیدن خانمه توشوک بودم ب بابام گفتم 

عمو بامردازدواج کرده 😄😄😄😄😄😄

داغونم کردی اشک تو چشام جمع شده

حال و روزم دیدنیه اون یه شوهر داره براش کم نمیذاره خونش همیشه مرتب ب خودش میرسه اما من از طرف شوهرم ک اینجوری میشم اصلا نا ندارم حتی یه کاسه بشقابم بشورم 

سر زبون دارن و سیاست ک من هیچکدومو ندارم

چرایادنمیگیری 

تلاش کن زندگیتوازاین وضع نجات بده تاکی میخای ببینی وزجربکشی باورکن کاملاحالتودرک میکنم تصورش برام زجرآوره

توصیه میکنم حتمااا ازبزرگترت ک عاقل باشه مشورت بگیر

اگه همچین کسی نیست برو پیش مشاورخوب حتمااااااا راهکاری دارن 

چرایادنمیگیری  تلاش کن زندگیتوازاین وضع نجات بده تاکی میخای ببینی وزجربکشی باورکن کاملاحالتودر ...

بابا همش میگن ب خودت برس محبت کن اما من همه اینکارارو میکنم باز این حرام بیشتر بهش حال میده تا حلال خودش

منو نگه داشته فقط برا اینکه بگن زنشمو مادر بچش ن محبتی ن هیچی فکرای جنسی و عشقیش جاهای دیگه س

عقده و کمبوده ولاغیر لیاقتشم همون زنه ن زن اولش

اره واقعا بهم میان😄😄

خاک توسرشون ک لیاقت داشتن زن خوب وندارن

یه ضرب المثل هست ک میگه قدر زر را زرگر داند قدرگوهر  گوهری