2777
2789

سلام..من سه سال پیش ارتودنسی کردم  بعد دو سال خورده ای دستگاه رو پزشکم پرداشت و گفت دیگه دندونات مرتب شدن   خودم زیاد راضی نبودم چون به نظرم کامل مرتب نشده بود ولی خب اعتماد کردم  

حالا هر کی میبینه میگه اگار نه اگار ارتودنسی کردی 

چیکار 

میشه برام دعا کنین ...گناه دارم😔😔😔😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول دندونات خیلی نامرتب بود؟؟ بعد از گذشت این همه درست نشدن؟؟؟

چون دندون عقلا در نیونده بودن اولش گفت حالا لازم نیست بکشی

بعدم گفو خیلی خوبه برداشت بعدشم که دندون عقلام در اومدن یه خورده نظمشون بهم خورد

بعد اینکه دندونات مرتب شد وارتودنسیتوباز میکرد باید یه سیم پشت دندونات درست میکرد اگه اون گذاشته وتو ...

نه برلی من از اونا نزاشت از این پلاک های پلاستیکی داد

حرف من اینه که از اول هم کامل مرتب نشده بود که برداشت..بازم جا داشت

چون دندون عقلا در نیونده بودن اولش گفت حالا لازم نیست بکشی بعدم گفو خیلی خوبه برداشت بعدشم که دندون ...

من قبل از اینکه ارتودنسی کنم رفتم دندونپزشکی بهم توصیه کرد ۴تا عقل رو بکشم

منم کشیدم،الان ۶ماهه ارتودنسی دارم خیلی دندونام خوب شده دکتر گفت ۶یا۷ ماه دیگه تمامه

خب پس اشتباه ازدکترت بوده قبل اینکه پیشش انجام بدی باید تحقیق کنی بعدبری چون ارتودنسی واقعا صبر وسلیقه زیادی میخواد من دستیاردندونپزشکم دکتری که پیشش کارمیکردم تامرتب نشده باشه دندونا اصلا به هیچ وجه بازنمیکنه ارتودنسیو حتی اگه خود طرف بخواد واینکه واسه بعضیا۳سال هم طول میکشید تاکامل مرتب بشه

خب پس اشتباه ازدکترت بوده قبل اینکه پیشش انجام بدی باید تحقیق کنی بعدبری چون ارتودنسی واقعا صبر وسلی ...

اخه باور کنین اینو خیلی تعریفشو شنیدم 

منم چون گفتم همش ازش خوب میگن دیگه بهش نگفتم من ناراضی هستم

بعدش بقیه بهم گفتن دندونات زیاد فرقی نکرده