الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه مادرشوهر من منم رک بهش بگم..از شوخیای اینحوری با شوهرم دست بر نمیداره که... امروز بهش گفتم خیال ...
پس بی اهمیت باش،نه بخند نه جوابشو بده ،سکوت کن و بحث رو عوض کن....یه مدت این روش رو بکار بگیر شاید نتیجه بده وقتی ببینه تو عکس العملی نشون نمیدی و باهاش همراه نمیشی،شایدم برید سر زندگیتون درست بشه و عادی بشه
وای ببخشید این حرفا میزنم چه مادر شوهر ح ش ری مگه پدر شوهر تامینش نمیکنه نباید این چیزا را بگه هر چیزی حریم داره ما به بچه هامون اموزش میدیم که مثلا کسی نباید شما را لمس کنه یا نبایددست به جاهایحساسستون بذاره چطوربعضی افراد به خودشون اجازه میدن راجع به خصوصی ترین مسایل ادم راحت صبحبت کنن عزیزم خیلی رک وصریح بهش اعلام کن البته با احترام که دوست نداری راجع به مسائل خصوصیم حرفی زده شه اگه روت نمیشه به شوهرت بگو بهش بگه پس فردا که عروسی کردی اگه الان سکوت کنی حرفا بدتری هم میشنوی