2777
2789
ماهم توو اتاق توو تخت خوابیده بودیم توو بغل هم میومد هری توو اتاق وایمیستاد بالای سرمون با من حرف زد ...

😂😂😂😂😂😂😂دیوونن

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مادرشوهر من منم رک بهش بگم..از شوخیای اینحوری با شوهرم دست بر نمیداره که... امروز بهش گفتم خیال ...

پس بی اهمیت باش،نه بخند نه جوابشو بده ،سکوت کن و بحث رو عوض کن....یه مدت این روش رو بکار بگیر شاید نتیجه بده وقتی ببینه تو عکس العملی نشون نمیدی و باهاش همراه نمیشی،شایدم برید سر زندگیتون درست بشه و عادی بشه

عوضی پیر کفتار ، متنفرم ازش

بیخیال بابا مهم نیستن  زندگی خودت و بکن   ارزش نداره به خاطر دیگران اذیت کنی خودتو 😀

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
پس بی اهمیت باش،نه بخند نه جوابشو بده ،سکوت کن و بحث رو عوض کن....یه مدت این روش رو بکار بگیر شاید ن ...

امروز حیلییی سرد بوودم خیلییییی...اصلا محلش ندادم..نه خندیدم نه چیزی....

😊😊

وای ببخشید این حرفا میزنم چه مادر شوهر ح ش ری مگه پدر شوهر تامینش نمیکنه نباید این چیزا را بگه هر چیزی حریم داره ما به بچه هامون اموزش میدیم که مثلا کسی نباید شما را لمس کنه  یا نبایددست به جاهایحساسستون  بذاره چطوربعضی افراد به خودشون اجازه میدن راجع به خصوصی ترین مسایل ادم راحت صبحبت کنن عزیزم خیلی رک وصریح بهش اعلام کن البته با احترام که دوست نداری راجع به مسائل خصوصیم حرفی زده شه اگه روت نمیشه به شوهرت بگو بهش بگه پس فردا که عروسی کردی اگه الان سکوت کنی حرفا بدتری هم میشنوی

وای ببخشید این حرفا میزنم چه مادر شوهر ح ش ری مگه پدر شوهر تامینش نمیکنه نباید این چیزا را بگه هر چی ...

دقیقااااااااااا...خیلی خونواده بی ادبی هستن...خیلی...

اصلا براشون مهم نیس...

راحت راجب همه چی با اسم صحبت میکنن..واقعا اذیت میشم

😊😊