2777
2789
😳😳😳😳😳😳😳😳😳 نمیدونم والا.. خب شاید مدلش اینجوریه باهمه راحته یا مثلامیخواد از حالا باهم احس ...

نه خیلیییی حسوده خیلییییی...حتی میخواد از هصوصی ترین مسایل مام حرف بکشه خبر دار بشه با این شوخیاش حرف باز شه جواب بگیره

😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادرشوهرم اینجوری بگه نگاه میکنم بهش به معنی اینکه خجالت بکش 

اخه همه چیزمونو دخالت کردن فقط مونده اونجا باید اونحاهم خودی نشون بدن باشد که اختیارشو هم دستشون بگیرن بنویسن به حساب خودشون

اینجور جاها رک بودن فقط جواب میده،بهش بگو مادرشوهر میتونم ازتون بخوام راجب این زمینه ها با من شوخی نکنید حس بدی بهم دست میده،تو ایران دربرابر فضولی ها،و چرت و پرت های دیگران فقط باید رک بود،من قبلا که بچه تر بودم رک نبودم ،و از این بابت خیلی ضربه میخوردم چون خیلی حرص میخوردم اما الان بعد گذشت چند سال یاد گرفتم حرفام رو رک و مستقیم بگم و طرف هام خودشون رو جمع میکنن

یا مثلا میریم مسافرت زنگ میزنه هی میگه ماچش کن خستگیشو در کن..قهقه میخنده...

😂😂😂😂

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم 
پیر نکبت دریده

والا عاشق این بود که بیاد تو ببینه 😐 بعد  به شوهرم گفتم  بهش بگو در بزنه بیاد  تو مگه طویلست😂 کم کم بیخیال شد

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
خیلی خوبه که باحاله ک اگه مادر شوهر من اینطوری باشع منم راجع به رابطه اون با پدر شوهرم میپرسم

وای نداری ببینی چقدر بی حیا و توی مخیه...

پدرشوهرم فوت شده...زنیکه خیلی بی حیاس..حتی راحب الت زنونه مردونه جلوی بچه ها و پسرا صحبت میکنه..

😊😊
وای نداری ببینی چقدر بی حیا و توی مخیه... پدرشوهرم فوت شده...زنیکه خیلی بی حیاس..حتی راحب الت زنونه ...

خارج زیاد رفته؟

مثل خارجیاس

من همونم که خدا به فرشته هاش گفته این هرچی خواست بهش ندید

خداروشکر کن این مدلیه چن روز پیش ی خانومی تاپیک زد میگف مادرشوهرم از رابطه جنسی متنفره نمیزاره منو شوهرم پیش هم بخابیم هی هرشب زنگ میزنه میگه شوهرتو بفرس بیاد خونه ما بخابه و یا هی ب خانومه تذکر میده زیاد رابسه نداشته باشین...

همسرم دلیل من است. 💜🌱
اینجور جاها رک بودن فقط جواب میده،بهش بگو مادرشوهر میتونم ازتون بخوام راجب این زمینه ها با من شوخی ن ...

اخه مادرشوهر من منم رک بهش بگم..از شوخیای اینحوری با شوهرم دست بر نمیداره که...

امروز بهش گفتم خیالتتتتن راحت و اسوده...نگران نباش فقط کاره...هنچین حبرا نیس.

از حسادت میترسه دو دقیقه باهم باشیم..

😊😊
خداروشکر کن این مدلیه چن روز پیش ی خانومی تاپیک زد میگف مادرشوهرم از رابطه جنسی متنفره نمیزاره منو ش ...

هااااااااااا

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
والا عاشق این بود که بیاد تو ببینه 😐 بعد  به شوهرم گفتم  بهش بگو در بزنه بیاد  تو مگ ...

ماهم توو اتاق توو تخت خوابیده بودیم توو بغل هم میومد هری توو اتاق وایمیستاد بالای سرمون با من حرف زدن