2777
2789

وای روز اولمه وزنم ۸۳قدمم ۱۶۳کالری شماری میکنم ولی بازم زیاد خوردم.

انگیزه بدییین

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگیزه😁😁😁

وااااااای خدابگم چیکارت نکنه😐😑😑😑😑😑😑😑

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست.یادت باشه که استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه
وقتی استعداد چاقی داری , دست,از پا خطا کنی دوباره چاق میشی😢😢😢😢😢 تا کی باید لقمه هامون را بشمار ...

وای منم ارثی چاقم ولی خب ۱۹سالمه زشته روز به روز چاق تر میشم

فقط میدونم هرموقع خواستم رژیم بگیرم حریص تر شدم بیشتر خوردم

چققققدر خوب حرف دل منو زدی😐

واقعا یک عده هنوز هستند که سیب زمینی و گوشت و پیاز و تخم مرغ را با هم قاطی می کنند تاپ  تاپ سرخ ...

بعله 😐

وای منم ارثی چاقم ولی خب ۱۹سالمه زشته روز به روز چاق تر میشم

من قدم دوسانت از شما بلند تره

سنمم دوسال بیشتره

ولی وزنم همینه😂😂

این همه تفاهم😂😂

من تصمیم دارم تو خونه ورزش کنم با همین ورزشایی که تو برنامه ی مانکن هست

یا اپ های گوگل پلی