2777
2789
عنوان

ماجرای سفر من با قوم شوهر😑😏

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 36 پست
واقعا من ک ب غلط کردن افتادم شما چرا

من خودم کردم که لعنت برخودم، رفتنی خونه خواهرشوهرم شهرستان به شوهرم گفتم پدرشوهر برادرشوهرمم ببریم گناه دارن ولی اشتباه کردم یعنی توبه کردم 

وزن فعلی 82👈هدف اول 75👈هدف دوم👈70👈هدف سوم 65👈هدف چهارم 60،خیییلی تلاش کردم دکتررفتم توخونه رژیم گرفتم تاحالا نشده.... ولی عیب نداره ازاین ب بعد میتونم چون خیییلی اذیت میشم توهرشرایطی... من مییییتوووونم💪💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شغل و تحصیلات یا سطح خانوادگی جاریتون چیه؟

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
دوستم درکت میکنم،ولی درکل باقوم شوهرمسافرت رفتن اشتباه محضه، من الان توماشینم توراه برگشت، باچشمای گ ...

آخی چرا

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

ولی خوبه تجربه میشه ک دیگ ازین غلطا نکنیم😅

یعنی یه سره دارم خودمو فحش میدم من دیگه غلط کنم.... 

وزن فعلی 82👈هدف اول 75👈هدف دوم👈70👈هدف سوم 65👈هدف چهارم 60،خیییلی تلاش کردم دکتررفتم توخونه رژیم گرفتم تاحالا نشده.... ولی عیب نداره ازاین ب بعد میتونم چون خیییلی اذیت میشم توهرشرایطی... من مییییتوووونم💪💖
مثل خودم دیپلم داره خانوادشم سطح کاملا معمولی

قیافه اش چطوره؟

اخلاقش چی؟خووو شاید خوش برخوردتر هست

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
آره خب میخواستم بدونم چیکار میکنه شاید اونم بیشتر از تو بهشون توجه میکنه یا سیاست داره تو رفتارش

اووووف ی پاچه خواریه

سریع پدرشوهرم از خواب بیدارشد براش چای ریخت 

استقلال جونمه ...ابی رنگه خونمه...
مثلا عروسی دعوت بودیم مادرشوهرم پاشد با اون یکی جاریم رقصید در حالی ک منم داشتم میرقصیدم وسط بعدش قه ...

ببین خودتو با این چیزای پیش پا افتاده پیر نکن

ی وقتا آدم باید بپذیره ی سری چیزارو 

مث همین ک جاریت برای خانواده شوهرت مهمتره 

هرچی ضعف نشون بدی بدتره

من خودم پذیرفتم خانواده شوهرم منو خیلی دوست ندارن خب چیکارشون کنم زوری ک نمیشه رهاشون کردم ب حال خودشون خوش باشن با خودشون منم دارم زندگی خودم میکنم 

قیافه اش چطوره؟ اخلاقش چی؟خووو شاید خوش برخوردتر هست

تعریف از خودم نکنم ولی ب خدا من از کل ایل و  طایفشون سره قیافم خیای پاچه خواره

من اصلا خوشم نمیاد از پاچه خواری

استقلال جونمه ...ابی رنگه خونمه...
تعریف از خودم نکنم ولی ب خدا من از کل ایل و  طایفشون سره قیافم خیای پاچه خواره من اصلا خوشم نم ...

خوب دیگه  ابراز محبت به دیگران(یا به قول شما پاچه خواری)،باعث جذب محبت دیگران میشه